Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED Lampen 40 tot 50 Watt

Creëer een win-winsituatie door uw huidige traditionele verlichting te vervangen door LED lichtbronnen die veel minder Wattage verbruiken. Goed voor het milieu én voor uw portemonnee.  Deze LED lampen 40 tot 50 Watt zijn retrofit en daarom gemakkelijk te plaatsen in uw huidige armatuur. In letterlijk een handomdraai installeert u uw nieuwe YPHIX LED lamp.

De 40 tot 50 Watt LED lichtbronnen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ronde LED lamp met grote fitting of een kaarslamp met kleine fitting. Ook biedt het assortiment een verscheidenheid aan lichtkleuren. Extra Warm Wit (2700K), Extra Sfeervol licht (2200K) of slimme verlichting (wittonen 2700-6500K). Deze sfeervolle lampen zijn ideaal om uw woonkamer, slaapkamer, keuken, studeerkamer of horecagelegenheid te voorzien van prachtige LED verlichting.

Pas de lichtsterkte van de LED lampen eenvoudig naar uw wens aan door middel van de YPHIX LED dimmers. Onze LED experts testen alle dimmers in combinatie met alle LED lampen van onze webshop. Hieruit ontstaat een dimadvies welke u kunt vinden op de productpagina van de LED lichtbron 40-50 Watt. De producten vindt u vervolgens heel eenvoudig aan de rechterkant bij de verwante producten. Door de geadviseerde YPHIX LED producten te combineren, weet u zeker dat u direct een optimaal werkende combinatie in huis heeft!

2 results
Filter op icon-filter
2 results
Filter op icon-filter
.