Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED Opbouwspots

Ideaal als keuken- en kastverlichting! De LED opbouwspots zijn voorzien van de nieuwste LED spots, deze hoeft u dus niet los bij te bestellen. Bovendien biedt LedLampenDirect de optie een eigen set met LED opbouwspots te combineren óf om een compleet samengestelde set te kiezen (inclusief stekker en schakelaar).

De spots geven een mooie extra warm witte lichtkleur, vergelijkbaar met een halogeenlamp. Om extra sfeer te creëren in uw interieur kunt u de spots dimbaar maken. Ook zijn de opbouwspots zeer eenvoudig te monteren en aan te sluiten. Plug & play!

  • Let op: Als u de set zelf samenstelt, kijk dan ook voor een LED transformator 12V DC, dimmer en/of sensor. De artikelen zijn uitgerust met connectoren en connectorboxen, zodat alles zonder problemen met elkaar gecombineerd kan worden.

Heeft u de LED Opbouwspot vóór 23:59 besteld? Dan kunt u er bij LedLampenDirect van uitgaan dat de bestelling de volgende dag in huis is. Daarnaast heeft u op de LED opbouwspots 2 jaar garantie en kunt u het product binnen 30 dagen retourneren.