Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED panelen 120 x 30 cm

Overstappen op energiezuinige LED panelen is nog nooit zo simpel geweest! Met onze YPHIX dimbare LED panelen 120x30 vervangt u eenvoudig uw huidige TL armaturen of traditionele lichtbakken zonder concessies te doen op lichtopbrengst, kwaliteit en lichtkleur. De plafond LED panelen zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende types en lichtkleuren. Zo heeft u de keuze bij onze systeemplafond verlichting 120x30 uit warm wit licht 3000K of wit licht 4000K. Wilt u het LED paneel plaatsen in uw kantoor of andere werkomgeving? Dan adviseren onze LED specialisten een paneel met wit licht 4000K voor optimale concentratie en goed werklicht.

De YPHIX LED panelen zijn gemakkelijk te plaatsen in een systeemplafond, maar kunnen ook opgehangen worden door middel van de ophangset of opbouwframe. De montagemogelijkheden verschillen per type paneel. De verschillende type LED tegels uit ons assortiment onderscheiden zich in lichtopbrengst, wel of niet rimpelvrij en garantietermijn. Voor kantoren of andere werkplaatsen adviseren wij een rimpelvrije variant, zoals de Pro of Excellent (icm met een rimpelvrije driver). Rimpelvrij is namelijk minder vermoeiend voor de ogen. Voor uw gemak hebben wij alle bijbehorende producten geselecteerd en weergegeven in de lijst met verwante producten aan de rechterkant van de productpagina. Zo heeft u in één bestelling alles in huis en kunt u direct aan de slag!

Op zoek naar een inbouwpaneel? Bekijk dan onze ronde YPHIX LED inbouw panelen. Niet alleen zijn deze geschikt voor in algemene ruimtes, maar ook voor in vochtige ruimtes. Denk hierbij aan de badkamer of kleedruimtes van de sportclub.