Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED panelen 60 x 60 cm

Op zoek naar LED panelen 60x60 van hoge kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze LED panelen 60x60 van YPHIX zijn namelijk een goede vervanger van TL buizen en lichtbakken. Door de hoge YPHIX kwaliteit doet u geen concessies op het gebied van lichtopbrengst en lichtkleur. De LED tegel voor in het plafond is verkrijgbaar in warm wit 3000K en wit 4000K. Voor het verlichten van kantoren en werkplaatsen adviseren wij u om wit licht 4000K te plaatsen. Met LED panelen verlicht u dus eenvoudig en energiezuinig allerlei ruimtes

De paneel verlichting 60x60 is verkrijgbaar in verschillende types, namelijk: basic, pro en excellent. Deze dimbare LED panelen onderscheiden zich onder andere in lichtopbrengst, wel of niet rimpelvrij en garantietermijn. De plafond LED panelen zijn eenvoudig te plaatsen in een systeemplafond, maar kunnen ook geplaatst worden in een opbouwframe of opgehangen worden met een ophangset. Dit verschilt per type LED paneel. Een ophangset is bijvoorbeeld erg gemakkelijk als u een ongelijk plafond hebt. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij alle bijbehorende producten, zoals een LED dimmer of de ophangset, op een rijtje gezet. Deze lijst met verwante producten vindt u op de productpagina aan de rechterkant.

Bent u op zoek naar een LED inbouwpaneel? Bekijk dan onze ronde YPHIX LED inbouw panelen. Deze panelen zijn tevens spat- straalwaterdicht en dus geschikt voor toepassingen in vochtige ruimtes als een badkamer of kleedruimtes van de sportclub.