Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €19,95
Bezorging 7 dagen p.w.
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED Paneel

Tijd voor verandering! YPHIX LED Panelen bieden een hogere lichtopbrengst dan uw traditionele TL armatuur, hebben een mooiere afwerking, lager verbruik én 30.000-50.000 branduren. Bij LedLampenDirect vindt u uw LED paneel in de maten 60x60 en 120x30 cm. Beiden verkrijgbaar in een Basic en Pro model in de lichtkleuren 3000K en 4000K. Om een goede keuze te maken, de verschillen per type op een rijtje:

 LED Paneel Eco Pro                                                                LED Paneel Eco Basic
 - 5 jaar garantie - 3 jaar garantie
 - ≥ 50.000 branduren - 30.000 branduren
 - Rimpelvrij - Rimpelspanning niet afgevlakt 
 - CRI ≥85 - CRI 83 
 - Dimbaar - Niet dimbaar
 - Geschikt voor ophangset en opbouwframe - Geschikt voor opbouwframe 
 - EIA (bel, mail of chat met ons voor de voorwaarden) 
  

Ruim voldoende op voorraad bij LedLampenDirect De beste LEDshop van Nederland! Voor al onze LED lampen geldt: voor 23:59 uur geplaatst en betaald? Dan heeft u het de volgende dag in huis! 

13 resultaten
Filter op icon-filter
13 resultaten
Filter op icon-filter

YPHIX LED panelen

Verlichting is een van de belangrijkste factoren die voor sfeer in een ruimte zorgt. Een YPHIX LED paneel is uitermate geschikt om toe te passen in kantoorruimtes, scholen, kapsalons, enz. Het merk YPHIX staat garant voor kwaliteit, een hoge lichtopbrengst, hoogwaardige afwerking en een strak design. Verkrijgbaar in de lichtkleuren 3000K (warm wit) en 4000K (wit). Bestel vandaag nog uw LED paneel bij LedLampenDirect en begin direct met besparen op uw energierekening. Profiteer daarnaast van een lange levensduur.

Eenvoudige montage

Het plaatsen van een LED paneel is heel eenvoudig. Onze panelen worden standaard plug&play geleverd, inclusief driver en een netsnoer met stekker. U hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken en u kunt genieten van de verlichting. U heeft direct vol licht, dus geen last meer van de opstarttijd die u gewend bent van uw huidige TL buizen.

Monteren van een LED paneel

Indien u een systeemplafond heeft, dan kunt het LED paneel direct in plaats van een plafondplaat ophangen. Dit is zo eenvoudig omdat de maten overeenkomen met een standaard systeemplafond (60x60cm en 120x30cm). Heeft u geen systeemplafond, maar wilt u toch een paneel plaatsen? Dan bieden wij u de keuze uit twee ophangssystemen; het opbouwframe en de ophangset met staalkabels (LET op, deze laatste is alleen geschikt voor het Eco Pro model). U vindt deze artikelen aan de rechterzijde van de pagina bij verwante producten.

Dimmen van het LED paneel

Uitsluitend het YPHIX Eco Pro model is optioneel dimbaar. Dit model is dimbaar met een 1-10V druk-draaidimmer. U kunt met deze dimmer maximaal 40 LED panelen dimmen. Op onze website vindt u hiervoor de montagehandleiding.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze LED panelen? Bijvoorbeeld voor welke type LED paneel u het best kunt kiezen in uw situatie? Onze klantenservice helpt u graag verder. Bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur via telefoonnummer +31 (0)88 0100 400. U kunt tijdens kantoortijden ook gebruik maken van onze live chat of stuur een mail naar klantenservice@ledlampendirect.nl.