Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €19,95
Bezorging 7 dagen p.w.
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED PAR Lampen

Onderstaand vindt u ons assortiment dimbare YPHIX LED PAR Lampen. Al onze LED PAR lampen hebben een E27 fitting en zijn voorzien van de nieuwste Epistar power LED's. Dit staat garant voor een zeer hoge kleurweergave (CRI >90). De hoge CRI maakt de PAR lampen zeer geschikt voor onder andere het gebruik in winkels, etalages en het aanlichten van kunst in een showroom. Hoe hoger de CRI waarde, des te natuurgetrouwer de kleuren van het aangelichte object te zien zijn.

LedLampenDirect biedt verschillende maten PAR lampen in twee lichtkleuren:

YPHIX LED PAR lampen zijn uitgerust met een driver van superieure kwaliteit. Bovendien zijn alle PAR modellen dimbaar met de geadviseerde fase aansnijdingsdimmer, die aan de rechterzijde van de pagina in onze webshop vindt. In de omschrijving van iedere PAR lamp staat hoeveel exemplaren u maximaal per dimmer kunt aansluiten.

Bestel en betaal uw PAR lamp(en) vóór 23:59 uur, dan heeft u de lampen de volgende dag in huis! Vanaf €19,95 gratis!

12 resultaten
Filter op icon-filter
Sorteer op
12 resultaten
Filter op icon-filter
Sorteer op

PAR lampen in diverse maten

LedLampenDirect biedt mooie LED PAR lampen in 3 maten. De PAR 20, 30 en 38. Hoe groter het formaat, des te hoger het wattage (hogere lichtopbrengst). De lens van de lamp ligt iets verdiept, waardoor verblinding zo veel mogelijk wordt tegengegaan. De LED PAR lampen uit ons YPHIX assortiment hebben een IP20 waarde en zijn alleen geschikt voor gebruik in droge ruimtes.

Kan ik een LED PAR lamp in mijn huidige armatuur toepassen?

De LED PAR lampen uit ons assortiment zijn een shortneck uitvoering. Uw armatuur dient geschikt te zijn voor een dergelijk type PAR lamp. Een andere belangrijke voorwaarde is dat een PAR lamp de geproduceerde warmte goed kwijt kan in het armatuur. Een volledig afgesloten armatuur zal de levensduur van de LED’s niet ten goede komen. Warmte is de grootste vijand van LED lichtbronnen. Probeer indien nodig het armatuur aan te passen, zodat de PAR lamp de warmte goed kwijt kan. Op deze manier heeft u langer plezier uw LED PAR lampen. Tot wel 30.000 branduren!

Grote besparing op energie

Traditionele PAR lampen zijn grote energievreters, die naast milieuvervuilend ook nog eens zorgen voor een hoge energierekening. Dit is echt onnodig. Stap vandaag nog over op onze YPHIX LED PAR lampen en bespaar tot ruim 80% per lamp. Het aankoopbedrag verdient u gemakkelijk binnen 2 jaar terug! Dat is goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze deskundige LED specialisten helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen over onze LED PAR lampen. Van maandag t/m vrijdag zijn onze medewerkers tussen 08.00 en 20.00 uur bereikbaar. U kunt ons een e-mail sturen, (live) met ons chatten of telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)88 0100 400.