Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED spots 230V

LEDLampendirect.nl heeft een ruim assortiment aan YPHIX LED spots 230V. Deze spots zijn rechtstreeks op het lichtnet aan te sluiten zonder tussenkomst van een driver of transformator.

Het brede assortiment kent veel verschillende opties om uit te kiezen. Om snel de juiste LED spot 230V te selecteren, kunt u gebruik maken van de filters aan de linkerkant van de webpagina. Met deze filters is het zeer gemakkelijk om snel uw zoekopdracht te verfijnen op basis van de juiste fitting, vervangingswaarde, kleur van het licht, dimbaarheid, IP-waarde en/of CRI-waarde.

Bent u naast de LED spots 230V ook op zoek naar een inbouwarmatuur? Kijk dan bij ons ruime assortiment aan inbouwarmaturen. Heeft u een minimale inbouwhoogte? Gebruik dan onze LED inbouwspots. We hebben deze al met een inbouwhoogte van slechts 9mm!

Bestellingen op werkdagen voor 23:59 besteld en betaald, verzenden wij nog diezelfde dag! Gratis verzending al vanaf € 49,95.

61 results
Filter op icon-filter
Sort By
61 results
Filter op icon-filter
Sort By

YPHIX LED spots 230V

Met een YPHIX LED spot 230V haalt u een echte kwaliteitslamp in huis. YPHIX levert al vele jaren een grote diversiteit aan LED lampen, waarbij hoge kwaliteit en lange levensduur voorop staan!

LEDLampendirect.nl werkt al jaren exclusief met het merk YPHIX samen en hanteert altijd zeer scherpe prijzen voor deze topkwaliteit LED spots 230V.

IP waarde

Eén van de selecties, die u in de filters kunt maken, is de IP waarde van de lamp. Aan de IP waarde leest u af in welke mate uw LED spots 230V vochtbestendig zijn. Wanneer u YPHIX spots buiten toepast in een open armatuur (bijvoorbeeld onder een afdak), is het van belang om minimaal met een LED spot te werken, die een minimale IP-waarde heeft van IP54 (spatwaterdicht).

Voor gebruik in natte ruimtes binnenshuis geldt eenzelfde advies m.b.t. de IP-waarde. De vereiste IP-waarde is afhankelijk van de specifieke plaats van montage in de natte ruimte. Een goed voorbeeld is de badkamer, waar per zone (bepaalde afmeting gemeten vanaf de waterbron) een andere IP-waarde wordt voorgeschreven. Kijk op badkamerzones NEN1010 voor meer informatie.

Dimmen

Dimmen is geen probleem met YPHIX LED spots 230V. Selecteer hiervoor de dimbare LED spots 230V. Voor de juiste dimmer volgt u het advies in de omschrijving van de spot. Met deze combinatie bent u verzekerd van een flikkervrij dimbereik. Heeft u al een dimmer? Dan kunt u eerst testen of het werkt. Houd u echter wel rekening met de minimale en maximale belasting van de dimmer. Dimbare spots zijn overigens ook goed zonder dimmer te gebruiken.

CRI

Wanneer de LED spots 230V bedoeld zijn om objecten, producten of bijvoorbeeld schilderijen uit te lichten, is de CRI van een lamp van groot belang. CRI staat voor de kleurweergave index. Dit getal geeft aan in welke mate u de werkelijke kleuren van objecten ziet in het licht van een lamp. Hoe hoger de CRI waarde van de lamp, hoe natuurgetrouwer u de kleuren ziet. Zeker voor winkels, musea en galerijen is een hoge CRI erg belangrijk. Maar dit kan voor thuisgebruik natuurlijk ook een bepalende factor zijn.

LEDLampendirect.nl levert diverse LED spots 230V met een CRI van 90 of hoger. Kijkt u eens rond en bepaal of een hoge CRI-waarde ook voor u meerwaarde heeft.

Contact

De keuze aan LED spots 230V op LEDLampendirect.nl is erg uitgebreid. Mocht u nog vragen hebben over onze 230V LED spots, stel deze gerust. Dit kan op werkdagen van 08:00 – 20:00 uur via de live chat of telefonisch op 088 - 0100 400. Ook kunt u ons mailen op [email protected]