Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Wegens extreme drukte in ons logistiek centrum en bij onze vervoerders is het mogelijk, dat uw bestelling iets langer onderweg is dan gebruikelijk. Excuses voor het eventuele ongemak.

LED Strip Transformator 12 volt

Met LED strips 12V brengt u luxe accenten aan in en om het huis. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle koofverlichting in uw woonkamer of verlichting in het tuinhuis. Om uw YPHIX 12V LED strip aan te kunnen sluiten heeft u een LED voeding nodig. Deze YPHIX LED strip transformator 12V is daar uitermate geschikt voor. De trafo heeft als bijkomend voordeel een IP65 codering. Het eerste cijfer in een IP codering geeft de beschermingsgraad weer tegen aanraking en stof, het tweede cijfer de beschermingsgraad tegen vocht. Dat maakt dat de 12V transformator in vochtige en stoffige ruimtes kan worden gebruikt. Dus ook buiten! Het wattage per meter van de LED strip kunt u vinden op de productpagina van de strip. Doe dit maal het aantal meters dat u wilt aansluiten om tot de geschikte trafo te komen. Onze LedLampenDirect LED experts adviseren u om een trafo maximaal 80%, van de maximale capaciteit, te belasten. Dit komt de levensduur van de LED strip transformator ten goede.

In ons ruime assortiment vindt u ook LED strips met een IP68 codering. Deze IP68 LED strip is omhuld met siliconen en daardoor goed bestand tegen vocht en stof. Wilt u de LED strip inkorten? Geen probleem! Maak het einde, of andere verdere verbindingen, weer waterdicht met de meegeleverde siliconen set. U leest het; de mogelijkheden zijn eindeloos en voor elke situatie is er wel een geschikte LED toepassing. Heeft u vragen over onze LED strip transformator 12V? Onze LED experts adviseren u graag via de live chat, telefoon of mail.

.