Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED strips 24V

Bij LedLampenDirect bent u aan het goede adres als het gaat om hoge kwaliteit LED Strips van het merk YPHIX. De strips zijn verkrijgbaar in het waterdicht en niet waterdicht. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende warmte kleuren wit en rood groen blauw (RGB). Een voordeel van de YPHIX LED strips is dat ze allemaal te dimmen zijn met bijvoorbeeld een afstandsbediening of muurdimmer. Daarnaast worden de strips op rollen van 5 meter geleverd, maar doordat ze in te korten zijn passen ze in elke situatie.

Bij 24V wordt er altijd geadviseerd om de strip in een aluminium profiel te plaatsen. Dit in verband met de warmtegeleiding. Zo is een lange levensduur van de strip gegarandeerd. Op het profiel kan een afdekkap geplaatst worden. Deze zijn verkrijgbaar in het transparant, diffuus en melkwit. Een voordeel van een afdekkap is dat de LED’s makkelijker schoon te houden zijn en bij diffuus en melkwit wordt de lichtlijn geëgaliseerd.

Strips met elkaar verbinden? Dat kan gemakkelijk met de verschillende verbindingsconnectoren. Daarnaast adviseren de LED experts van LedLampenDirect om een 24V LED strip in een aluminium profiel te plaatsen. Zo wordt de warmte goed geleidt en een lange levensduur gegarandeerd. De profielen zijn verkrijgbaar in het wit RAL 9010, aluminium kleur, opbouw en inbouw. Zo is er een profiel geschikt voor elke situatie!

Mocht u vragen hebben, de LED experts staan elke werkdag van 8:00 uur tot 20:00 uur voor u klaar! Orders boven de €19.95 worden gratis verzonden, ook naar België.

27 results
Filter op icon-filter
Sort By
27 results
Filter op icon-filter
Sort By
.