Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Ledstrip waterdicht IP68

IP86 LED Strips 12 en 24V zijn waterdicht en daardoor te gebruiken in vochtige ruimtes, onder water en buiten. De LED strips vindt u bij LedLampenDirect in verschillende kleuren en kleurtemperaturen. Met een RGB strip kunt u tot wel 1 miljoen kleuren genereren. Waar een warme kleurtemperatuur zorgt voor een sfeervolle omgeving is er ook een waterdichte LED strip in daglicht wit om bijvoorbeeld in een werkomgeving te monteren. Door de siliconen coating is de strip ook gemakkelijk schoon te maken en geschikt voor toepassingen waarbij de LED’s beschermd moeten zijn.


De LED strip is 5 meter lang en in te korten per 10 cm. Daarnaast zijn de strips ook dimbaar. De dimbare LED strips zijn te dimmen met een muurdimmer, maar ook met een radiografische afstandsbediening. Als u dimt met een muurdimmer heeft u een dimbare trafo nodig, waar voor een radiografische dimmer een niet dimbare trafo benodigd is. De dimcombinaties vindt u op de productpagina in de lijst van verwante producten. Houd altijd rekening met de capaciteit van een trafo, deze mag maximaal 80% worden belast.


Alle YPHIX IP86 LED strips zijn voorzien van een stevige plakstrip. Om de warmte te geleiden wordt geadviseerd om de strip in een aluminium profiel te plaatsen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren. Voor een mooie afwerking kunt u een afdekkap bijbestellen. Heeft u vragen over welke LED strip geschikt is voor uw situatie? De LED specialisten van LedLampenDirect helpen u graag!

1 results
Filter op icon-filter
Sort By
1 results
Filter op icon-filter
Sort By
.