Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Bezorging 7 dagen p.w.
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED Strips Warm Wit (3000K)

De YPHIX LED strips Warm Wit (3000K) zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Maar hoe nou de juiste te kiezen voor uw situatie? LedLampenDirect helpt u hier graag mee! Zo moet u denken aan:

  • Het voltage. LedLampenDirect heeft zowel 12V als 24V LED strips in het assortiment. Zo worden 12V LED strips voornamelijk toegepast als sfeer- en accentverlichting. 24V LED strips kunnen door de hoge lichtopbrengst ook worden toegepast als hoofdverlichting. Denk vooral bij toepassing van een 24V LED strip ook aan een LED strip profiel . Dit zorgt voor een degelijke bescherming van de LED’s en een mooie afwerking.
  • Het aantal SMD LED’s per meter. Hoe meer LED’s per meter op de strip zijn bevestigd, hoe egaler het licht wordt verspreid. Én hoe hoger de lichtopbrengst.
  • Is de LED strip bestemd voor een droge ruimte? Dan kunt u kiezen voor een LED strip met een IP20 waarde. Voor vochtige ruimtes (badkamer & buiten) kunt u kiezen voor een waterdichte LED strip met een IP68-waarde. Bekijk ook de andere YPHIX LED verlichting met een hoge IP-waarde.

Naast deze LED strip warm wit, zijn er nog veel andere lichtkleuren verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een extra warm witte, witte, RGB of RGBW LED strip. Voor vragen of extra advies kunt u gerust contact opnemen met een LED specialist van LedLampenDirect!

8 resultaten
Filter op icon-filter
Sorteer op
8 resultaten
Filter op icon-filter
Sorteer op
.