Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Bezorging 7 dagen p.w.
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED Strips Wit (4000K)

LED strips 4000K zijn toepasbaar in ontelbare situaties. Accentverlichting of hoofdverlichting, alles kan! Voor winkels, kantoren, stands op een beurs, badkamers, keukens, koofverlichting of reclameborden. De LED strip 4000K van YPHIX geeft wit licht en is verkrijgbaar in 12V of 24V. Het aantal SMD staat voor hoeveel LEDs op de strip zitten. Hoe meer LEDs des te egaler de lichtlijn. Neem voor toepassingen in een vochtige ruimte altijd de waterdichte LED strips IP68. De LED strips 4000K zijn 5 meter lang en in te korten of te verlengen. Om te verlengen kunt u de connectorpuntjes van de strip aan elkaar solderen. Geen soldeerbout? Geen probleem, neem dan de strip naar strip connector. Schuif de 4000K LED strips in de connector en klaar!

Plaats een LED strip in een aluminium profiel voor een strakke afwerking en warmtegeleiding. Op het profiel passen verschillende afdekkappen; diffuus, transparant of melkwit. Met melkwit en diffuus wordt de lichtlijn geëgaliseerd en geef het licht een chique uitstraling. Let goed op bij een waterdichte LED strip, alleen in een extra diep profiel past er een afdekkap op. Deze LED strip profielen staan ook aangegeven in de lijst met verwante producten aan de rechterkant van de productpagina. Niet alleen zorgt een afdekkap voor een luxe uitstraling van het licht, maar ook voor het makkelijk schoonhouden en stootvastheid. De profielen en afdekkappen worden verzonden met speciaal vervoer, daardoor is de levertijd een werkdag langer.

Een LED strip 4000K kopen? Dat doe u op LedLampenDirect.nl! Heeft u vragen over de installatie van onze LED Strip4000K, neem dan contact op met onze LED specialisten. We helpen u graag via de live chat, telefoon of via mail!

10 resultaten
Filter op icon-filter
Sorteer op
10 resultaten
Filter op icon-filter
Sorteer op
.