Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED Strip Profielen & Accessoires

Bent u op zoek naar accessoires voor uw LED Strips? Ons advies is om eerst de gewenste YPHIX LED strip te kiezen en daarna uw bestelling aan te vullen met een bijpassend LED strip profiel en/of één of meerdere van de volgende accessoires:

Aan de rechterzijde van de webpagina bij de YPHIX LED strips (verwante producten) vindt u naast de LED strip profielen een selectie van bijpassende accessoires. Deze zijn namelijk niet allemaal universeel en geschikt voor elk type LED strip.

Kies voor gemak door de juiste connectoren direct met uw LED strip mee te bestellen. Nog een belangrijk detail: Vergeet niet om de juiste YPHIX LED transformator aan de bestelling toe te voegen!

Aangezien de profielen en afdekkappen met speciaal vervoer worden verstuurd duurt levering 1 dag langer dan normaal en wordt niet bezorgd op zaterdag. Gratis verzending vanaf € 49,95!

LED strips & LED strip profielen

Met YPHIX LED strips kunt u vele kanten op. Van werkverlichting, naar indirecte verlichting van grote ruimtes tot het aanbrengen van decoratieve lichtaccenten. LedLampenDirect.nl heeft niet alleen LED strips die u in droge ruimtes kunt toepassen, maar ook IP68 waterdichte LED strips voor gebruik in badkamers, buitenveranda’s of in en rondom een vijver. Kortom, eindeloos veel toepassingsmogelijkheden! Onze LED strip profielen en accessoires zorgen vervolgens voor de perfecte afwerking en bediening van uw LED strips.

Functie van een LED strip profiel

Wilt u uw LED strip netjes afwerking en bescherming meegeven? Kies dan voor één van de vele YPHIX LED strip profielen. Naast een mooie, strakke afwerking zorgt het geanodiseerde aluminium van het LED strip profiel voor een goede geleiding van warmte die een LED strip produceert. Dit zorgt voor een optimale levensduur van de LED strip die u erin plaatst! Om de led strip profielen te bevestigen kunt u kiezen voor de accessoire set. Deze vindt u bij het LED strip profiel van uw keuze rechts van de pagina, bij verwante producten.

Dimmers en controllers

Om de LED strip van uw keuze te kunnen bedienen en/of dimmen, kunt u uw set uitbreiden met een 12-24V dimmer of controller. Een 12-24V dimmer is geschikt voor al onze enkelkleurige LED strip verlichting (Extra Warm Wit, Warm Wit, Wit en Daglicht Wit).
Een controller heeft u nodig bij onze RGB en RGBW LED strips, om de kleuren in te kunnen stellen. Dimmen is bij een RGB(W) controller ook heel goed mogelijk. Wilt u een compleet overzicht van onze bijpassende accessoires? Bekijk dan onze LED accessoires.

LED strip connectoren

Om eenvoudig geknipte delen LED strip met elkaar te verbinden zonder te solderen kunt u kiezen voor LED strip connectoren. LET OP: de connectoren (met of zonder draad) zijn niet universeel. Kijk dus goed bij de LED strip van uw keuze of u de juiste connector(en) mee bestelt.

Accessoire set voor waterdichte LED strips

U kunt uw waterdichte LED strip eenvoudig op maat knippen. Om weer een waterdichte verbinding te maken adviseren we gebruik te maken van de accessoire set, bestaande uit een tube silicone en eindkapjes. Deze set wordt standaard meegeleverd met een waterdichte LED strip. Mocht u aan 1 set niet voldoende hebben, dan kunt u een extra set mee bestellen.

Klantenservice

Voor vragen over onze LED strip profielen en accessoires kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 te bereiken voor al uw vragen. U kunt ons bellen (088 - 0100 400), e-mailen of met één van onze medewerkers chatten. Zij helpen u direct verder en voorzien u graag van het juiste advies over onze LED strip profielen, LED strips en accessoires!