Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED Strip 12V Extra Warm Wit

De LED strips 12V zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder deze met extra warm witte kleur. De strips worden geleverd met 30 LED’s, ideaal voor indirecte sfeerverlichting. Óf 60 LED’s per meter met een hogere lichtopbrengst. Een LED strip 12V is zeer eenvoudig te monteren, u kunt hem per 10 cm op maat afknippen. De achterkant van de LED Strip is voorzien van een plakstrip (van het merk 3M), zo blijft de LED strip goed kleven.

Advies

  • Bestel een LED strip profiel voor een extra strakke afwerking. Ook geeft een profiel een goede bescherming tegen stof en voorkomt het direct contact met de LED strip.
  • De LED Strip 12V moet worden gevoed door een LED trafo. U kiest de juiste 12V transformator als volgt: aantal aan te sluiten meters x 2,4W. Bijvoorbeeld: een 6,2 meter LED strip x 2,4W is 14,9W. Belast de trafo tot max 80% van zijn maximale vermogen. Kies dan voor een 12V, 30W trafo.
  • Dimmen is ook mogelijk. Bekijk in de omschrijving van een LED Strip welke dimmers LedLampenDirect.nl adviseert.

Heeft u vragen? Neem contact op met onze LED experts!

Heeft u de LED strip 12V vóór 23:59 besteld? Dan heeft u deze de volgende dag al in huis. We bezorgen gratis vanaf €49,95. U kunt binnen 30 dagen de LED strip terugsturen. Daarnaast heeft u 2 jaar garantie op dit product.