Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Bezorging 7 dagen p.w.
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED TL 10-20 vervangt Watt

Onderstaande YPHIX LED TL buizen vervangen 10 tot 20 Watt traditionele LED TL lampen. De LED TL ECO Pro, Basic en 10-pack verbruiken soms zelfs minder dan de helft van uw huidige TL lamp. De YPHIX TL buizen hebben dan ook een hoge energieklasse A(+). Duurzaam voor het milieu en voor uw portemonnee. LED TL buizen van LedLampenDirect zijn verkrijgbaar in 60 cm, 90cm. 120cm en 150cm. De 10-20W varianten zijn 60cm en zeer bruikbaar voor onder bijvoorbeeld keukenkastjes.

Heeft u TL buizen in bijvoorbeeld de garage, schuur, werkplaats of keuken? Vervang deze dan door energiezuinigere LED varianten. Het assortiment YPHIX biedt drie series LED kwaliteit TL buizen:

  • ECO Pro
    Deze buis heeft een volledig aluminium achterzijde en een lichthoek van 160°. De fittingen zijn draaibaar. De hoge powerfactor (0.95) zorgt dat de lamp direct vol licht geeft. De CRI waarde van 85 zorgt voor een goede kleurweergave. Daarnaast heeft de ECO Pro maar liefst 5 jaar garantie! Bekijk ook de YPHIX LED panelen voor een hoge lichtopbrengst en een strakke afwerking.

  • ECO Basic
    De ECO Basic bestaat uit een volledig aluminium achterzijde, heeft een CRI waarde van 83 (mooie kleurweergave) en draaibare fitting. De TL buis geeft een hoge lichtopbrengst, één LED TL basic vervangt maar liefst 18 Watt. De garantieperiode voor dit product is 3 jaar.

  • TL 10-Pack Profit
    De TL buizen uit dit voordelige 10-pack hebben een glazen behuizing en een vaste fitting. De lichtopbrengst is goed met een lichthoek van 320°. De 4000K varianten geven een witte lichtkleur. Ook deze voor deze voordeelbuizen geldt 3 jaar garantie.

Heeft u vragen over het vervangen van uw huidige TL lamp door een LED variant? Neem dan gerust contact op met een van onze LED specialisten. Bel of chat op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook altijd: info@ledlampendirect.nl.

6 resultaten
Filter op icon-filter
6 resultaten
Filter op icon-filter
.