Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED TL buis 150CM

Een LED TL 150 cm van YPHIX is eenvoudig te plaatsen in een traditioneel armatuur. U hoeft alleen maar de starter voor een meegeleverde LED starter te verwisselen. Om nóg meer energie te besparen kunt u de ballast (VSA) uit het armatuur verwijderen en de LED TL buis aan één kant te voeden. Een andere optie is om ook de starter én de ballast te verwijderen, hiermee bespaart u nóg meer op uw energieverbruik! Heeft u een dubbel, viervoudig of Hoogfrequent (HF) TL armatuur? Dan adviseren onze LED experts om altijd de ballast en de starter te verwijderen, om zo de LED TL buizen probleemloos te laten branden. Meer informatie over LED TL? Lees het in de blog.

Kies een LED TL buis 150 cm in een 3000K Warm Witte, 4000K Witte of 6500K Daglicht Witte lichtkleur. Het assortiment van LedLampenDirect biedt verschillende series, namelijk de: LED TL Pro, Expert en het Profit 10-pack.

Bent u op zoek naar een LED TL met een zeer hoge effectieve lichtopbrengst? Bekijk dan de TÜV gecertificeerde 150 cm YPHIX LED TL Expert serie! Het verwachte aantal branduren is zeer hoog, namelijk 50.000. De LED TL Expert buis is bij uitstek geschikt voor toepassing op plaatsen waar een extra hoge lichtopbrengst gewenst is. Voor de Expert-lijn geldt een garantie van 5 jaar. Bespaar met het zeer voordelige 10-pack LED Profit TL's tot 50% op uw energiekosten, zonder concessies te doen op kwaliteit of lichtopbrengst. De LED TL's uit de Profit serie hebben een verwacht aantal branduren van 25.000 en wij bieden een garantie van 3 jaar.

Heeft u vragen over LED TL? Wij geven u graag advies op maat. Neem daarom gerust contact op met onze LED experts.

13 results
Filter op icon-filter
13 results
Filter op icon-filter
.