Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED TL buis 120CM

Energie besparen, maar niet inleveren op lichtopbrengst en/of kwaliteit? Dat kan met de LED TL buizen van YPHIX. De buizen van 120 cm onderscheiden zich in drie types, LED TL ECO PRO, ECO Basic en Profit 10-pack. ECO PRO en ECO BASIC buizen hebben een hoge lichtopbrengst, draaibare fitting, volledig aluminium achterzijde en een lichthoek van 160°. Door de aluminium achterzijde wordt een lichthoek van 160° gecreëerd en gaat er geen lichtopbrengst verloren in de reflectoren. De effectieve lichtopbrengst is daardoor vele malen hoger dan de traditionele TL buis. U kunt kiezen uit verschillende lichtkleuren: 3000K Warm Wit, 4000K Wit, 6500K Daglicht Wit. Voor iedere situatie een passende LED TL variant.

Een LED TL 120 cm is eenvoudig te plaatsen in een traditioneel armatuur. De starter in het armatuur kunt u verwisselen door de meegeleverde LED starter. Een andere optie is om ook de starter én de ballast te verwijderen, hiermee bespaart u nóg meer op uw energieverbruik! Heeft u een dubbel, viervoudig of Hoogfrequent (HF) TL armatuur? Dan adviseren onze LED experts om altijd de ballast en de starter te verwijderen, om zo de LED TL buizen probleemloos te laten branden  Meer informatie over LED TL? Lees het in de blog.

Mocht u vragen hebben over LED TL buizen of het plaatsen ervan? Neem contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag met een advies op maat.