Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED TL buis 90CM

Het assortiment van LedLampenDirect biedt verschillende LED TL lampen met een lengte van 90 cm. Deze LED TL buizen komen uit de YPHIX Pro-lijn. Dit wil zeggen dat u een extra hoge garantie krijgt op dit LED product (5 jaar). Ook de levensduur is extra lang, maar liefst 50.000 branduren met een zeer hoge lichtopbrengst. De achterzijde van de TL buizen is aluminium, waardoor de lichthoek van de TL 160° is. Ook is de fitting van de lamp draaibaar. Super kwaliteit LED TL’s, met hoge CRI ≥85 en powerfactor >0,95. De YPHIX LED TL lampen zijn ook geschikt voor traditionele TL armaturen. Voor meer informatie over LED TL en toepassing van LED TL in traditionele armaturen, neem contact op met onze LED experts.

Een alternatief voor de TL buizen zijn de YPHIX LED panelen. Deze panelen hebben een nóg hogere lichtopbrengst en zorgen voor een mooie afwerking in de ruimte.

Heeft u nog vragen over onderstaande LED buizen of heeft u een vraag over LED lampen in een traditioneel armatuur? Bel een LED expert van LedLampenDirect! Op werkdagen tussen 08:00 en 20.00 uur, telefoonnummer: 088-0100 400.