Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Bezorging 7 dagen p.w.
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED voeding 24V IP67

24V LED lampen maakt u goedwerkend met een bijpassende 24V LED voeding. Onderstaande LED voedingen 24V past u toe in combinatie met 24V LED lichtbronnen en een schakelaar of dimmer met radiografische afstandsbediening en/of sensor. De trafo’s worden geleverd exclusief aansluitsnoer. Heeft u deze wel nodig? Bekijk dan de ‘verwante producten’ aan de rechterzijde op de productpagina.

De 24V YPHIX transformatoren hebben een hoge IP-waarde (IP67), waardoor ze te gebruiken zijn in vochtige ruimtes zoals badkamers en buitenomgeving. Deze YPHIX transformatoren werken met een 24V DC uitgangsspanning en verschillen in varianten met een uitgangsvermogen van max. 18 Watt tot varianten met een maximale uitgangsspanning van 250 Watt. Onze LED experts adviseren om een transformator met maximaal 80% van het maximale vermogen te belasten. Dit om de levensduur van het product te bevorderen. De trafo’s zijn beschermd tegen overbelasting en kortsluiting. 

Heeft u nog een oude halogeen trafo? Let dan op, deze kunnen gewikkeld zijn of een minimale belasting vragen. In deze gevallen adviseren onze LED experts om de transformator te vervangen voor een LED variant.

Benieuwd naar de YPHIX 24V LED lichtbronnen die u kunt combineren met deze trafo’s? Bekijk dan onze YPHIX LED strips 24V om mooie lichtlijnen met een hoge lichtopbrengst te creëren. Of onze kleine G4 & GU4 LED lampjes.

.