Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED Trafo's - LED Drivers

Onze 12V en 24V LED trafo's en tevens de dimbare drivers zijn speciaal ontworpen voor het voeden van LED verlichting. Prachtig design en hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien worden bestellingen altijd gratis geleverd! Kenmerken van de LED trafo’s: 

Uiteraard heeft u ook op onze LED trafo’s twee jaar garantie en 30 dagen bedenktijd. Bestel en betaal uw LED trafo op werkdagen voor 23:59 uur, dan zorgen wij ervoor dat deze nog dezelfde dag naar u wordt verstuurd.

29 results
Filter op icon-filter
Sort By
29 results
Filter op icon-filter
Sort By

Vaak heeft u voor het plaatsen van LED verlichting een LED transformator (trafo) nodig. Deze transformator zorgt ervoor dat uw LED verlichting de juiste spanning toegediend krijgt. De LED trafo creëert een zogeheten laagspanning circuit waarbij de 230 Volt netstroom wordt omgezet naar 24 Volt of 12 Volt. Bekijk hier onze 12V en 24V LED trafo's.Uw oude halogeen trafo werkt bovendien op wisselspanning. Een LED trafo werkt met gelijkspanning waardoor uw LED lamp een constant gelijke spanning krijgt. Dit zorgt ervoor dat uw lampen niet gaan flikkeren en bovendien wordt de levensduur van uw lampen aanzienlijk verlengd met een LED trafo.

Belangrijk om bij de keuze van uw LED trafo op te letten is dat u een transformator met het juiste wattage kiest. Er mag namelijk maximaal 80% van het aangegeven wattage op de LED trafo worden aangesloten. Bij een trafo van 60 Watt mag er dus maximaal 48 Watt aan LED lampen worden aangesloten. Kijk dus goed naar hoeveel Watt u wilt aansluiten om tot de juiste keuze te komen. U zorgt hiermee voor een veel langere levensduur van uw LED lampen.

Met een LED trafo van LedLampenDirect haalt u hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs in huis. Bovendien ontvangt u op al onze LED trafo’s 2 jaar garantie en heeft u 30 dagen bedenktijd.