Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Nieuwe LED verlichting

LedLampenDirect is dé specialist op het gebied van LED verlichting! Vernieuwing en verdere ontwikkeling van producten staan hierbij hoog in het vaandel. LED verlichting is niet meer alleen de toekomst, het is juist nu actueler dan ooit. LedLampenDirect ontwikkelt daarom constant haar producten om te kunnen garanderen dat u kunt genieten van goede LED verlichting nu én later. LED verlichting van goede kwaliteit betekent namelijk ook LED verlichting met een lange levensduur, met het oog op ontwikkelingen in de toekomst.

Bekijk hieronder de nieuwste producten in het assortiment van de webshop. Zoekt u een andere LED lamp? Maak dan gebruik van de zoekbalk bovenaan de pagina. Zo vindt u heel gemakkelijk wat u zoekt.

Alle LED producten worden vanaf €49,95 gratis verzonden. Bestel vóór 23.59 uur en heb uw LED pakket de volgende dag in huis. Heeft u nog vragen? Bel of chat met een LED specialist van LedLampenDirect op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur voor advies op maat. Mailen kan uiteraard altijd op [email protected].

49 results
Filter op icon-filter
Sort By
49 results
Filter op icon-filter
Sort By