Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €19,95
Bezorging 7 dagen p.w.
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Fitting

Geschikt voor 230V, dus direct aan te sluiten op het lichtnet.

De geschikte (dimbare) GU10 LED lamp kunt u direct mee bestellen uit het 'verwante productenmenu' (rechts van de pagina).

YPHIX opbouwspots in diverse kleuren

Onze YPHIX opbouwspots en LED opbouwspots zijn beschikbaar in twee verschillende materialen, namelijk aluminium en gips. Daarnaast kunt u een keuze maken uit diverse kleuren zoals mat wit (RAL 9003), mat zwart (RAL 9005) en geborsteld aluminium. Binnen deze drie kleuren hebben we een enkele, dubbele en carré uitvoering!
De spots hebben een IP20 waarde wat betekent dat ze bedoeld zijn voor droge ruimtes zoals de woonkamer, hal, slaapkamer of keuken. De opbouwspots hebben een luxe uitstraling wat in ieder ruimte prachtig zal staan. De aluminium opbouwspots zijn van geanodiseerd aluminium. Hierdoor zijn ze erosiebestendig en blijven ze kleurecht.

Keuken- en kastverlichting

Als u kiest voor onze dimbare LED opbouwspots, dan kiest u voor een makkelijk te monteren systeem. De COB LED is geïntegreerd in het aluminium armatuur. Dit zorgt voor een goede warmtegeleiding en staat garant voor een lange levensduur. De LED opbouwspots kunnen door hun zeer geringe inbouwhoogte eenvoudig onder een plank of onderkant van een (keuken)kast gemonteerd worden. Combineer de lamp met de bijbehorende trafo en breidt de set eventueel uit met een dimmer en/of sensor uit de YPHIX kastverlichtingsserie. De spots zijn prachtig traploos te dimmen, zodat u iedere gewenste sfeer kunt creëren.

Heeft u nog vragen?

Indien u nog vragen heeft over onze opbouwspots, neem dan gerust telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 088 - 0100 400. Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur. Gedurende onze openingstijden kunt u ook gebruik maken van onze live chat. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook een mail sturen. We geven u graag advies op maat en zoeken samen met u de verlichting uit die bij uw persoonlijke wens, smaak en situatie past.