Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

R7S LED Lampen

Wilt u af van één van de meest energie slurpende lampen in huis? Vervang dan vandaag nog uw R7S halogeen staaflamp voor een YPHIX R7S LED lamp! Een traditionele R7S halogeen lamp wordt met grote regelmaat toegepast in wandarmaturen of in staande vloerlampen en verbruiken een hoog wattage.

LedLampenDirect.nl biedt R7S lampen in een dimbare en niet-dimbare variant, die een véél lager energieverbruik hebben:

De lengtematen van een R7S lamp zijn standaard. Echter, de diameter is wel afwijkend van de halogeen versie. De LED R7S lampen hebben een grotere omvang. Exacte afmetingen kunt u vinden bij de afbeeldingen van de lamp en de technische informatie. Volg het dimmer advies vermeld op onze website bij de dimbare YPHIX R7S LED lamp en u bent verzekerd van een flikkervrij dimbereik!

Op werkdagen vóór 23:59 bestelt en betaalt? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Gratis verzending vanaf € 49,95 in Nederland en België!

Hoge lichtopbrengst bij veel lager energieverbruik

Traditionele R7S halogeen lampen verbruiken met hun hoge wattage veel energie. Het is nu mogelijk om deze energievretende lampen één-op-één te vervangen. De aankoop van een YPHIX R7S LED staaflamp bij LEDLampendirect zorgt gegarandeerd voor een flinke besparing op uw energierekening! En dat terwijl u toch kunt genieten van de hoge lichtopbrengst van dit soort lampen.

Dimmen van een R7S LED lamp

In veel armaturen waar een traditionele R7S lamp in zit, wordt gebruikt gemaakt van een ingebouwde dimmer of snoerdimmer. Op het moment dat u deze lichtbron gaat vervangen voor een R7S LED lamp, wil het niet direct zeggen dat deze lichtbron goed gedimd kan worden met de huidige dimmer. Dit komt doordat de techniek binnenin een LED lichtbron afwijkt ten opzichte van een halogeen lamp. Dit is op voorhand helaas niet vast te stellen. Het is een kwestie van testen. Wij hanteren dan ook 30 dagen recht van retour, voor het geval dat de dimmer de lamp gaat flikkeren of brommen. Dit zijn signalen dat de combinatie van lamp en dimmer niet de juiste is. U kunt het op uw gemak bekijken en proberen.

Voor beiden types geldt dat de diameter afwijkt in vergelijking met een halogeen staaflamp. Ons advies is om voorafgaand aan uw bestelling eerst de ruimte in uw armatuur op te meten om te kunnen bepalen of de YPHIX R7S LED lamp gaat passen.

Heeft u nog vragen?

Onze deskundige en ervaren medewerkers van de klantenservice zitten op werkdagen voor u klaar om al uw vragen over onze R7S LED lampen te beantwoorden. Schroom niet om contact met ons op te nemen, zodat we u van gedegen advies kunnen voorzien over de juiste R7S LED lamp. Bereikbaar tussen 08.00 en 20.00 uur via telefoon (088 - 0100 400), e-mail en (live) chat.