Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Wegens extreme drukte in ons logistiek centrum en bij onze vervoerders is het mogelijk, dat uw bestelling iets langer onderweg is dan gebruikelijk. Excuses voor het eventuele ongemak.

Retouren

Om een snelle en correcte afhandeling van uw retourzending te regelen, hanteren wij een retourprocedure. Deze bestaat uit twee soorten retourafhandelingen, te weten:

1. Recht van retour: 30 dagen bedenktijd.
2. Retour van een product i.v.m. garantie aanspraak.

Retourprocedure 1: 30 dagen bedenktijd

U heeft het recht om binnen 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om een product te retourneren, verzoeken wij u om ons te bellen of via een e-mail op de hoogte stellen van uw beslissing. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping. Voor het retourneren van een LED inbouwspot of dimmer kunt u gebruik maken van het modelformulier voor herroeping voor dimmers en LED inbouwspots. U kunt ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping. Gebruik van een modelformulier is niet verplicht. 

Stuur bij voorkeur een e-mail naar [email protected] om uw eigen retournummer aan te vragen. Wij vragen u vriendelijk om de reden van retour door te geven. Echter is dit geen vereiste. Wilt u snel en direct geholpen worden? Bel dan met onze klantenservice!
Maandag t/m donderdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer: +31 (0)88 0100 400.

LedLampenDirect bevestigt de ontvangst van uw retourmelding. U dient de goederen in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Producten (geen LED inbouwspots en dimmers) kunnen worden geretourneerd naar:
Active Ants (distributiecentrum LedLampenDirect)
Zeelandhaven 8
3433 PL NIEUWEGEIN
[email protected]
+31 (0)88 0100 400

LED inbouwspots en dimmers kunnen worden geretourneerd naar:
LedLampenDirect
Keizer Karelplein 32 L
6511 NH Nijmegen
[email protected]
+31 (0)88 0100 400

De kosten voor de retourzending en de risico's zijn volledig voor rekening van de koper.

Helaas is door het coronavirus de afhaalbalie van het distributiecentrum in Nieuwegein gesloten. Onze excuses voor het ongemak. 

Terugbetaling
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat LedLampenDirect op de hoogte is gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. LedLampenDirect mag wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. De terugbetaling is via dezelfde betaalwijze als de betaalmogelijkheid waarmee u de bestelling heeft betaald. U krijgt via een e-mail de creditnota opgestuurd.


Retourprocedure 2: retourneren i.v.m. garantieaanspraak

Indien een door u gekocht product defect raakt binnen de hiervoor geldende garantietermijn, vragen wij u de volgende procedure te volgen:
- Meldt het defect via een e-mail ([email protected]) of telefonisch +31 (0)88 0100 400,
zodat wij de retourprocedure met u kunnen bespreken.   
- In geval van garantie worden retourkosten vergoed en ontvangt u eenzelfde product of gelijkwaardig nieuw product.

Als problemen geheel of gedeeltelijk het gevolg zijn van onjuist/onzorgvuldig gebruik en/of installatie of wanneer het probleem door van buiten komende oorzaken is ontstaan, is de garantie niet meer van toepassing.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.