Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Bezorging 7 dagen p.w.
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.


Tips & inspiratie: LED verlichting voor in de tuin


Een sfeervolle tuin in elk seizoen? En wat is hiervoor de juiste verlichting?

Wij van LedLampenDirect helpen u graag op weg door het grote bos van LED verlichting

U wilt graag in elk seizoen genieten van uw mooie tuin. Dat begrijpen wij heel goed! De keuze in tuinverlichting is enorm en waar moet u nu juist op letten? Voldoende licht om elkaar na zonsondergang in de ogen aan te kunnen kijken tijdens een goed gesprek, gezellig licht voor een BBQ met vrienden of tuinfeest. Door de stappen van onze LED experts op deze pagina te volgen heeft u in een handomdraai een bijzonder mooie verlichte tuin. In stap één starten we bij de basis en laten u zien waar u op moet letten bij het aanleggen van tuinverlichting. Daarna kiest u welke soort verlichting u wilt en welk armatuur hierbij geschikt is. Meer tips & tricks? Onze LED experts  vertellen u alle ins en outs over buitenverlichting in hun blogs. Komt u er na het lezen van deze tips toch niet uit of heeft u andere vragen? Onze LedLampenDirect LED experts kunnen u alles vertellen over LED verlichting in de werkkamer. Aarzel niet om ze te vragen, want in het juiste licht is alles mooier!


Wat is belangrijk bij het aanleggen van tuinverlichting?

 

Grondspots, prikspots, wandlampen en breedstralers. Allemaal hebben ze aandacht nodig bij het aansluiten. U wilt natuurlijk niet na een jaar de hele tuin weer open halen omdat er iets niet goed is aangesloten. Daarnaast heeft u ook te maken met het verbinden van elektriciteitskabels in de grond. Alle informatie die u nodig heeft leest u in deze blog!

Aanleggen van tuinverlichting blog

Welke soort verlichting is geschikt?

Meer tips & tricks

Onze LedLampenDirect LED experts leggen u in deze blogs alle ins en outs uit over LED buitenverlichting. Zo leest u in deze blog tips voor een sfeervolle tuin en het tegengaan van knipperende LED lampen. In de spotlights 

Deze producten uit ons ruime assortiment worden aanbevolen door onze LED experts. Speciaal voor u en perfect voor in de tuin! Wilt u meer advies over welke LED verlichting geschikt is voor buiten? Neem contact met ze op via telefoon, chat of e-mail voor een passend advies.

LED prikspot met tint SMART verlichting 


Met deze set slimme tuinverlichting kunt u elk object in uw tuin voorzien van net dat beetje extra verlichting. De tint smart lampen zijn te koppelen aan uw home automation en bestuurbaar met de meegeleverde afstandsbediening, app als Philips Hue en voice control. Een prikspot kan mooi worden gebruikt om borders met planten en bomen mee uit te lichten.

Prikspot met tint
Waterdicht LED strip voor in de tuin

Waterdichte LED strips 


Met een waterdichte LED strip brengt u sfeerverlichting aan, in uw vijver, tuinhuis, border met beplanting, serre en overkapping. Dimbaar met een muurdimmer, radiografische afstandsbediening, of home automation app! Naast verschillende wittinten is er ook een waterdichte LED strip die wel 1 miljoen kleuren kan maken. Hoe leuk is dat?!