Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Bezorging 7 dagen p.w.
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.
WIJ ZIJN PER DIRECT OP ZOEK NAAR EEN JUNIOR CONTENT MARKETEER

Junior Content Marketeer

Jouw nieuwe werkgever is een koploper in de wereld van LED lampen en -verlichting. Met de internationale webshops worden de nieuwste productinnovaties op de markt gebracht: van LED strips tot dimmers, van inbouwspots tot breedstralers. In de nieuw gecreerde functie van Junior Content Marketeer weet je door middel van tekst en beeld de producten uit het uitgebreide assortiment op de (online) kaart te zetten met een hogere conversie als resultaat. Dit doe je door:

 • (her)schrijven en redigeren van teksten
 • het creëren en optimaliseren van beeld, bijvoorbeeld foto's en videomontages
 • het bedenken en uitvoeren van sociale media activiteiten en e-mailcampagnes
 • het in lijn brengen van de content met de huisstijl, samen met de interne Designer

Uiteraard spelen SEO en SEA hierbij een grote rol. Bij de analyse en interpretatie van de zoekstatistieken werk je samen met een externe partner.

Wat zoeken we in een

Naast jouw vlotte pen en online marketingkennis, zijn jouw creativiteit eigen inbreng belangrijke elementen. Als Junior Content Marketeer laat jij graag jouw licht schijnen op nieuwe productinnovaties en draag je ideeen aan om deze te vertalen naar een solide content marketing. Jij beschikt daarom over:

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting Marketing of Communicatie
 • 1 werkervaring in een vergelijkbare functie
 • kennis van SEO, SEA en Google Analytics
 • affiniteit met technische producten en productontwikkeling

Waar kom je te werken

LEDLampendirect.nl is een jong, succesvol bedrijf dat met diverse internationale webshops een koploperspositie inneemt in de markt voor LED lampen en verlichting. Met eigen voorraden, een testruimte én een zelf in productie genomen LED lamp staat de organisatie vooraan bij de productontwikkeling en het vermarkten van LED verlichting in het online retail segment. Door de goede vooruitzichten op het vlak van LED maakt de organisatie een stevige groei door. Naast een op komst zijnde verhuizing naar Nijmegen en een continue uitbreiding van het assortiment, zijn er ook uitbreidingsplannen op personeel vlak. Jouw ultieme kans dus om onderdeel te worden van het succes van LEDLampendirect.nl!

Wat bieden we jou

LEDLampendirect.nl biedt jou een dienstverband aan in een hecht, ondernemend team waarin jouw eigen inbreng zeer wordt gewaardeerd en waar je jouw expert-rol als Junior Content Marketeer ten volle mag uitleven. Het aanbod bestaat uit:

 • Fulltime dienstverband van 40 uur
 • Veel vrijheid en flexibiliteit
 • Salarisindicatie van €2.200 - €2.600
 • Dagelijks goed verzorgde lunch en afsluitende weekborrel

Iets voor jou?

Wil je meer weten over jouw nieuwe werkgever? Mooi! Ik beantwoord je vragen graag en ontvang jouw sollicitatie met open armen. Ik ben bereikbaar via jurriaan@sms-intermediair.nl of op 040-2114075. .


terug naar het vacature overzicht