Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Bezorging 7 dagen p.w.
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.
WIJ ZIJN PER DIRECT OP ZOEK NAAR EEN PRODUCTMANAGER LIGHTING

Productmanager Lighting

Ben jij commercieel, initiatiefrijk en heb je zin in een afwisselende baan met veel uiteenlopende projecten? Én wil je meebouwen aan het succes van dé internetwinkel voor LED lampen en LED verlichting? Da’s mooi, want LEDLampendirect.nl is op zoek naar een nieuwe Productmanager Lighting.

In jouw nieuwe functie ben je razend druk met het op de (online) kaart zetten van onze LED producten en productgroepen. Van LED strips tot dimmers, van inbouwspots tot breedstralers, jij weet precies hoe de verschillende productgroepen in het online schap gezet moeten worden voor een nóg betere conversie. Dit doe je onder andere door:

 • Medebepalen van strategie en doelstellingen voor verschillende LED producten en productgroepen
 • Maken van analyses en opstellen van business cases met betrekking tot nieuwe LED producten, denk aan: omzetprognoses, verkoopprijzen, marges, etc.
 • Monitoren van de laatste ontwikkelingen en aanvullen van het online assortiment met innovatieve, nieuwe artikelen Opstellen van (technische) productinformatie en het mede ontwikkelen van verpakkingen, handleidingen en technische tekeningen
 • Om de toppositie van LEDLampendirect.nl verder uit te bouwen, ben jij ook te vinden op relevante (internationale) beurzen en sta je constant in contact met jouw suppliers over de allernieuwste LED innovaties.

Profiel

Jij bent een commerciële Productmanager en laat op basis van goede analyses en creatieve ideeën graag jouw licht schijnen op nieuwe productinnovaties in het LED lampen segment. Daarnaast heb of beschik je over:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van commerciële economie of bedrijfskunde
 • Meer dan 3 jaar werkervaring in Product- of Category Management
 • Passie voor LED verlichting en werkervaring in een e-commerce bedrijf
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal
 • Affiniteit met technische producten en productontwikkeling

De organisatie

LEDLampendirect.nl is een jonge en professionele onderneming die een leidende rol speelt op het gebied van online verkoop van LED verlichting. LEDLampendirect.nl heeft ambitieuze plannen om de (internationale) groei verder te versnellen. In de rol van Productmanager vertaal je deze ambitie in het onderhouden en vernieuwen van ons productassortiment. Dit doe je in nauwe samenwerking met Content Marketeers en Creatief DTP-ers. De organisatie bevindt zich momenteel in Ede, maar verhuist op korte termijn naar Nijmegen.

LEDLampendirect.nl biedt jou een dienstverband aan in een hecht, ondernemend team waarin jouw eigen inbreng zeer wordt gewaardeerd en waar je jouw expert-rol als Productmanager ten volle mag uitleven. Met de goede begeleiding van jouw collega’s ontwikkel je je tot specialist op het vlak van LED verlichting en bouw je steeds meer product technische knowhow op. Het aanbod bestaat daarnaast uit:

 • Fulltime dienstverband van 40 uur
 • Veel vrijheid én verantwoordelijkheid
 • Salarisindicatie van €2.750,- tot €3.250,-
 • Dagelijks goed verzorgde lunch en afsluitende weekborrel

Contact

Is er al een lampje gaan branden? Mooi! Solliciteren dus! Dat kan door via onze website op deze vacature te reageren of door contact op te nemen met Jurriaan op 040-2114075 of via jurriaan@sms-intermediair.nl.


terug naar het vacature overzicht