WIJ ZIJN PER DIRECT OP ZOEK NAAR EEN SENIOR CONTENT MARKETEER

Senior Content Marketeer

Jouw nieuwe werkgever is een koploper in de wereld van LED lampen en -verlichting. Met de internationale webshops worden de nieuwste productinnovaties op de markt gebracht: van LED strips tot dimmers, van inbouwspots tot breedstralers. In de nieuw gecreerde functie van Senior Content Marketeer ga je invulling geven aan de opzet van de content marketing. Dit doe je door:

 • het bedenken van content strategieen en het opstellen van een content kalender
 • het in kaart brengen van de touchpoints in de customer journeys
 • het inventariseren van de klantbehoeften in de verschillende fases van het aankoopproces
 • het bedenken van sociale media activiteiten en e-mailcampagnes

Omdat jouw strategische skills niet onderdoen voor jouw kwaliteiten als copywriter, ben je - samen met een Junior Content Marketeer - ook razend druk met het (her)schrijven en redigeren van content voor verschillende kanalen. Uiteraard spelen SEO en SEA hierbij een grote rol. Bij de analyse en interpretatie van de zoekstatistieken werken jij en jouw junior-collega samen met een externe partner.

Wat zoeken we in een

Naast jouw ervaring en online marketingkennis, zijn jouw creativiteit eigen inbreng belangrijke elementen. Als Senior Content Marketeer geef je vorm aan de content strategie en de rol van dit vakgebied in de organisatie. Jij beschikt daarom over:

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting Marketing of Communicatie
 • minimaal 5 jaar werkervaring als Content Marketeer, -Specialist, Online Marketeer of Copywriter
 • gedegen kennis van SEO en Google Analytics
 • sterke projectmanagementvaardigheden
 • affiniteit met technische producten en productontwikkeling

Waar kom je te werken

LEDLampendirect.nl is een jong, succesvol bedrijf dat met diverse internationale webshops een koploperspositie inneemt in de markt voor LED lampen en verlichting. Met eigen voorraden, een testruimte én een zelf in productie genomen LED lamp staat de organisatie vooraan bij de productontwikkeling en het vermarkten van LED verlichting in het online retail segment. Door de goede vooruitzichten op het vlak van LED maakt de organisatie een stevige groei door. Naast een op komst zijnde verhuizing naar Nijmegen en een continue uitbreiding van het assortiment, zijn er ook uitbreidingsplannen op personeel vlak. Bijvoorbeeld in de vorm van de nieuwe functie van Senior Content Marketeer! Een mooie kans om met jouw kennis en ervaring op het gebied van content, online marketing en copywriting mee te bouwen aan het het succes van LEDLampendirect.nl!

Wat bieden we jou

LEDLampendirect.nl biedt jou een dienstverband aan in een hecht, ondernemend team waarin jij een voortrekkersrol mag innemen op het gebied van Content Marketing. Het aanbod bestaat uit:

 • Een dienstverband van 24-32 uur
 • Veel vrijheid en flexibiliteit
 • Salarisindicatie van €3.250 - €3.750 o.b.v. fulltime
 • Dagelijks goed verzorgde lunch en afsluitende weekborrel

Iets voor jou?

Wil je meer weten over jouw nieuwe werkgever? Mooi! Ik beantwoord je vragen graag en ontvang jouw sollicitatie met open armen. Ik ben bereikbaar via jurriaan@sms-intermediair.nl of op 040-2114075. .


terug naar het vacature overzicht

Moment...

X

{{var product.name}}

is aan uw winkelwagen toegevoegd


Verder winkelen Nu afrekenen
Verder winkelen
Nu afrekenen