Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Verzending

Verzendkosten 

U betaalt bij LedLampenDirect géén verzendkosten bij bestellingen vanaf €49,95 bij afleveradressen binnen Nederland en België. Bij een lager orderbedrag vragen wij €5,95 bijdrage in de verzendkosten. LedLampenDirect levert ook op zondag voor een toeslag van €7,95. Er wordt een minimale bestelwaarde van €19,95 gehanteerd. 

Verzending en bezorging 

LedLampenDirect levert rechtstreeks uit eigen voorraad. Uw pakket wordt direct verstuurd na ontvangst van uw betaling via iDEAL, Creditcard, Bancontact/Mister Cash, PayPal of AfterPay. Is uw bestelling vóór 23:59 uur betaald, dan heeft u het de volgende dag in huis (uitgezonderd zijn de afdekkappen & LED strip profielen en brievenbuspakketten). Het wordt volgens onderstaand schema bij u aangeboden. Brievenbuspakketten na 21:30 uur worden een werkdag later bezorgd. Hoewel LedLampenDirect ernaar streeft dit schema 100% te kunnen garanderen, zijn wij afhankelijk van samenwerkingspartners zoals pakketdiensten. Gemiddeld verloopt 98% van de verzendingen volgens onderstaand schema en voldoen wij aan de hoogste leverbetrouwbaarheid. Wij leveren uitsluitend binnen Nederland en België. Bij betaling via overboeking wordt uw bestelling direct verstuurd zodra het geld op onze rekening staat. Dit kan 1 tot 3 dagen duren. 

Door aanhoudende drukte bij de pakketdiensten en het coronavirus kan het zijn dat uw bestelling wat vertraging oploopt. Echter doen wij er alles aan om de leverbelofte waar te maken. Onze excuses voor eventuele vertraging. 

Bezorgmoment

Het tijdstip waarop PostNL of UPS bij u bezorgt is niet exact te bepalen. Pakketten kunnen over het algemeen van 08.00 uur tot 22:00 uur bij u worden bezorgd. LedLampenDirect levert 7 dagen per week. Dus ook op zondag (binnen Nederland). Bekijk het afleverschema hieronder voor meer details. Bent u niet thuis? Afhankelijk van de bezorger wordt uw pakket bij de buren afgeleverd, nogmaals aangeboden of bij een afhaalpunt afgeleverd. De bezorger bericht u hierover. Bestellingen naar België verlopen via Bpost en worden niet geleverd op zondag.

Bezorgen op zondag

Bij LedLampenDirect is het mogelijk om uw bestelling op zondag te laten bezorgen voor een toeslag van €7,95. Bij bestellingen van €49,95 of lager betaalt u €5,95 verzendkosten. Zie het afleverschema voor een compleet overzicht van de aflevermomenten.

Uitgezonderd van bezorgen op zondag:
- Bezorgen op zondag gaat via Post NL deze sluiten adressen op de Waddeneilanden, in België & aan postbusadressen op zondag uit.
- De afdekkappen & LED strip profielen worden met speciaal vervoer verstuurd. Deze vervoerder biedt geen zondag levering aan.

Pakket traceren

Wanneer uw order ons magazijn verlaat ontvangt u een e-mail van LedLampenDirect met daarin een Track en Tracenummer van PostNL. Met de code kunt u de bestelling online volgen. Zo kunt u precies zien welke dag de bestelling bij u wordt bezorgd.

Afleverschema PostNL

Besteld en betaald1e bezorging2e bezorging
Maandag voor 23:59 uur Dinsdag Woensdag
Dinsdag voor 23:59 uur Woensdag Donderdag
Woensdag voor 23:59 uur Donderdag Vrijdag
Donderdag voor 23:59 uur Vrijdag Zaterdag
Vrijdag voor 23:59 uur Zaterdag Maandag
Zaterdag Maandag (Zondag*) Dinsdag 
Zondag Maandag Dinsdag

* LedLampenDirect levert ook op zondag voor een toeslag van €7,95. Kiest u voor bezorgen op maandag? Dan worden bestellingen vanaf  €49,95 gratis bezorgd.

Afhaalbalie

Bestelt u op een werkdag tussen 8.00 en 18.00? Dan kunt u al circa 4 uur* na het plaatsen van de bestelling, dezelfde dag het pakket ophalen. U ontvangt een e-mail met een bevestiging dat de order klaarligt. Dit is tevens het afhaalbewijs en geeft aan dat uw order gereed is om af te halen. Het afhaalbewijs én uw legitimatiebewijs zijn noodzakelijk ter preventie van diefstal. Het pakket wordt niet meegegeven als u deze documenten niet kunt laten zien. Ons advies is om te wachten totdat u de bevestigingsmail heeft ontvangen, alvorens u afreist naar ons magazijn. Dit om onnodig wachten te voorkomen. U kunt het afhaalbewijs uitprinten of tonen via uw smartphone/tablet. 

Vanwege het coronavirus is de afhaalbalie voorlopig gesloten. Onze excuses voor het ongemak. 

Adres afhaalbalie

Active Ants
Zeelandhaven 6
3433 PL Nieuwegein

Openingstijden afhaalbalie

Op werkdagen van 08.30 uur – 22.00 uur
Afhalen na 22.00 uur is niet mogelijk in verband met veiligheidsoverwegingen.

Besteld Afhaaltijd
Na 00.00 uur tot 08.00 uur Same day om 12.00 uur
10.00 uur 14.00 uur
12.00 uur 16.00 uur
14.00 uur 18.00 uur
16.00 uur 20.00 uur
18.00 uur 22.00 uur
Na 18.00 uur tot 23:59 uur Next day om 08:30 uur

* Het komt zelden voor, echter kan door storing of onverwachte drukte de verwerking van een order vertraging oplopen waardoor het onverhoopt langer duurt dan 4 uur.

Rembours

Zendingen onder rembours zijn helaas bij ons niet mogelijk.