Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Bezorging 7 dagen p.w.
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.


Tips & inspiratie: LED verlichting voor in de werkplek


Bent u aan het klussen, verbouwen of gewoon op zoek naar een nieuwe LED lamp?

Wij van LedLampenDirect helpen u graag op weg door het grote bos van LED verlichting

Vindt u het ook zo lastig om de juiste verlichting voor in de werkkamer te kiezen? De keuze is enorm en waar moet u nu juist op letten bij het kiezen van verlichting? U wilt genoeg licht om bij te werken, maar ook niet in een ongezellige kamer zitten.  Wij van LedLampenDirect snappen hoe lastig het soms kan zijn. Daarom helpen wij u op deze pagina stap voor stap naar de juiste LED lamp. Alles voor een gezamenlijk doel; een sfeervol en praktisch verlichte werkkamer. In stap één starten we bij de basis en kiezen de fitting, vervolgens of de lamp dimbaar moet zijn en als laatste de functie van de lamp. In de blogs leest u bijvoorbeeld alles over fittingen, wattages, praktische verlichting en sfeerverlichting. Komt u er na het lezen van deze tips toch niet uit of heeft u andere vragen? Onze LedLampenDirect LED experts kunnen u alles vertellen over LED verlichting in de werkkamer. Aarzel niet om ze te vragen, want in het juiste licht is alles mooier!


Zo kiest u de juiste verlichting voor uw werkkamer


Welke fitting heeft mijn lamp? Het is een belangrijk gegeven, aangezien LED lampen verkijgbaar zijn in verschillende fittingen. Een GU10 fitting past bijvoorbeeld niet in een GU5.3 fitting. Om te voorkomen dat u de verkeerde lamp besteld hebben onze LED experts hieronder alle veel voorkomende lampen met fittingen op een rijtje gezet. Daarnaast hebben zij een hier een uitgebreide blog over geschreven. Mocht u er niet uit komen of andere vragen hebben? Onze LED experts zijn hiervoor elke werkdag bereikbaar.  
De invloed van licht op werkprestaties

 

LED lampen zijn verkrijgbaar in een dimbare en niet dimbare variant. Met dimbare LED verlichting brengt u meer sfeer aan in uw slaapkamer, doordat de lichtsterkte op elk moment aan te passen is. Zo heeft u sfeervol licht, maar ook voldoende om uzelf bij aan te kleden. Weet u nog niet zeker of u wilt dimmen? U kunt altijd een dimbare LED lamp aanschaffen en achteraf een dimmer toevoegen. Wilt u meer weten over welke dimmer geschikt is voor een LED lamp? Lees dan onze blog met alle ins en outs over het dimmen van LED verlichting.

Invloed licht werkkamer

Welke soort verlichting is geschikt?

Meer tips & tricks

Onze LedLampenDirect LED experts leggen u in deze blogs alle ins en outs uit over LED verlichting. Zo leest u in deze blog tips voor het dimmen van LED verlichting en het voordeel van LED panelen in de werkkamer. In de spotlights 

Deze producten uit ons ruime assortiment worden aanbevolen door onze LED experts. Speciaal voor u en perfect voor in de werkkamer! Wilt u meer advies over welke LED verlichting geschikt is voor uw kantoor? Neem contact met ze op via telefoon, chat of e-mail voor een passend advies.

LED panelen 


LED panelen zijn perfect voor in een kantoor en andere werkruimte. Door de hoge lichtopbrengst en flikkervrije licht (icm een flikkervrije driver) wordt de concentratie langer vastgehouden, wat de werkpestatie zal verbeteren. Flikkervrij licht is goed voor de ogen, doordat het LED licht niet trillt worden de ogen niet ongewenst extra belast, waardoor u minder snel vermoeid zal raken. Ideaal zo'n LED paneel!

LED paneel werkkamer
Slimme werkkamerverlichting tint

Slimme werkkamerverlichting 


Met deze slimme LED verlichting brengt u kleur in uw leven. Door de verschillende programma's kunt u gemakkelijk switchen tussen fel werklicht en sfeervol warm licht. De tint® verlichting is te bedienen met een afstandsbediening, maar ook met een app. Zoals die van Philips Hue. Maar ook zonder handen door het systeem te koppelen aan bijvoorbeeld Google Home. Ideaal! Het grote voordeel van tint® is dat deze gunstig geprijsd is en gemakkelijk uit te breiden. In letterlijk een handomdraai is deze LED verlichting te installeren. Met of zonder Wifi, het kan allemaal! U vindt tint® slimme LED lampen in een E27, E14 en GU10 fitting.