Producten 1 - 10 van de 41

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Ontdek nu alles over LED breedstralers!

Het aanbod van LED buitenverlichting is tegenwoordig ontzettend groot. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, armaturen en toepasbaar voor allerlei functies. Denk bijvoorbeeld aan verlichting voor het uitlichten van specifieke plekken in de tuin, extra verlichting bij grote parkeerplekken of als beveiliging bij de oprit. Perfect voor al deze buitenfuncties is de LED breedstraler! In deze blog gaan wij dieper in op deze veelzijdige LED lichtbron.

Sfeer voor buiten

Helemaal van nu: het plaatsen van LED breedstralers bij grote bomen en struiken, bij fonteinen en in specifieke hoekjes van de tuin. De lampen zijn namelijk ideaal te gebruiken als accentverlichting. Het creëert prachtige diepte in de tuin. Men denkt vaak uitgebreid na over een lichtplan voor binnen, maar vergeet buiten. Zonde! Vooral als het weer het toelaat om tot in de avond te genieten van buiten. LED breedstralers zijn een echte toevoeging aan iedere soort tuin!

Lees meer
Geplaatst in LED Lampen LED verlichting Overig door Sophie Bovend' Eert

Maak je badkamer compleet met LED verlichting!

LED verlichting is veelzijdig en geschikt voor elke ruimte, zo ook de badkamer! Een badkamer biedt ruimte voor ontspanning, maar is ook de plek om je snel klaar te maken voor de spiegel. Verschillende gebruikersfuncties, vereisen verschillende soorten LED verlichting om de badkamer compleet te maken. Maar welke soorten verlichting? Ontdek het nu!

Algemene verlichting

Deze verlichting zorgt ervoor dat de gehele ruimte wordt verlicht. Lampen die de gehele ruimte verlichten zijn bijvoorbeeld inbouwspots, plafondlampen en inbouwpanelen. Soms is het prettiger om de algemene verlichting te dimmen. Het wordt dan gebruikt als sfeerverlichting! Bijvoorbeeld als je lekker ontspannen in bad ligt, dan is het prettig als fel licht wordt gedimd.

Gerichte verlichting

Tijdens het tandenpoetsen, het aanbrengen van make-up en het scheren, is goede verlichting heel belangrijk. Gerichte verlichting zorgt er dus voor dat je een specifiek gedeelte van de ruimte extra belicht. Vaak is het een toevoeging aan de algemene verlichting. In de badkamer wordt deze verlichting voornamelijk toegepast

Lees meer

Alles over fittingen!

08-03-2018 09:24

Alle verschillende fittingen op een rij

Fittingen, een welbekend begrip in de lampenindustrie. Én de eerste stap bij het uitzoeken van een lamp die past in het armatuur. Maar welke verschillende fittingen zijn er allemaal? En wat zeggen die cijfers en letters nu eigenlijk? In deze blog geven we een uitgebreide uitleg over alle fittingen uit het assortiment van LEDLampendirect.nl.

Lees meer
Geplaatst in LED Lampen LED spots LED verlichting Overig door Sophie Bovend' Eert

Sfeermakers: Kleurtemperaturen & hippe LED filament lampen

De LED filament lampen zijn helemaal van nu. Je ziet ze overal terug. In hippe panden met een industriële look of juist in horecagelegenheden die de LED lampen gebruiken om een gezellige sfeer te creëren. Maar natuurlijk ook in de woonkamer, boven de eettafel of in de keuken. Een lamp met veel mogelijkheden dus!

LEDLampendirect.nl biedt veel verschillende soorten en maten LED filament lampen. Maar welke LED filament lamp kun je het beste kiezen?

Kelvin waardes

Lees meer
Geplaatst in LED Lampen LED verlichting Overig door Sophie Bovend' Eert

LED panelen, een goede keus!

16-02-2018 10:02

LED panelen, een goede keus!

Bij kantoorruimtes en scholen denk je al snel aan TL verlichting. Toch zijn er meer mogelijkheden dan deze traditionele lamp. Want TL is praktisch, maar ook erg zichtbaar in het interieur. LED panelen zijn een mooi alternatief. Deze zijn namelijk niet alleen functioneel, ze hebben ook een mooie afwerking en zijn ultra plat waardoor ze weggewerkt kunnen worden in het plafond.

Lees meer
Geplaatst in LED verlichting door Carlijn Gerrits

Wat is CRI?

13-07-2017 14:48

Alles over CRI

Bij LED lampen zie je vaak ook de kleurweergave of  CRI / RA vermeldt. Voor velen een onbekende waarde, maar zeker geen onbelangrijke. Wij leggen u graag uit wat CRI inhoud.

In een winkel komt het vaak voor dat mensen met kleding of accessoires naar buiten lopen om de kleur goed te kunnen zien. Dit is een goed voorbeeld van wat CRI inhoud. Het licht buiten heeft een CRI van 100, dit is het hoogst haalbare. In de winkel hangen in dit geval lampen met een lage CRI waarde, waardoor de kleuren niet overkomen zoals ze daadwerkelijk zijn.

Lees meer
Geplaatst in LED Lampen LED verlichting Overig door Jos Dekker

Wat is een LED lamp?

07-07-2017 08:53

Wat je moet weten over een LED lamp

LED lampen zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten. De ontwikkeling van LED staat niet stil, waardoor er nu voor de meest gangbare fittingen al goede LED vervangers zijn. Veel gebruikt zijn de draaifittingen (E27 en E14), bajonetfittingen (GU10) en steekfittingen (GU5,3, G4 en GU4). Maar ook voor TL (T8), G9, R7s en GX53 zijn LED lampen verkrijgbaar. Toepassingen genoeg dus, maar wat is LED nu eigenlijk?

Lees meer
Geplaatst in LED Lampen door LEDLampendirect

Nieuw: YPHIX DimFlame lamp

23-06-2017 14:42

Naos DimFlame

De YPHIX DimFlame lamp!

De lichtkleur van een LED lamp is al lang niet meer het “blauwe” licht wat vroeger nog wel eens te zien was. Toch horen we wel eens dat de lichtkleur nog wel wat warmer mag wanneer de lamp gedimd wordt. Dit horen we vooral wanneer er een dimbare halogeenlamp vervangen wordt. Wanneer u een halogeenlamp dimt, verkleurd hij naar een warmere kleur. Een LED lamp doet dit normaal gesproken niet, daarbij neemt alleen de lichtopbrengst af bij het dimmen.

Lees meer
Geplaatst in GU10 door LEDLampendirect

LED verlichting steeds populairder

zoekgedrag naar led lampen in Nederland

Deze wintermaanden staan in Nederland niet alleen in het teken van de feestdagen, kou en donker, maar het is ook de periode waarin lampen, en dan met name LED verlichting, massaal wordt aangeschaft. Sinds de LED lamp in 2007 in Nederland in opmars kwam, is deze trend onverminderd doorgezet.

Lees meer
Geplaatst in LED Lampen LED verlichting Overig door Admin User

Nieuwe LED lampen verkrijgbaar!

LEDlampendirect.nl streeft er naar om een zo compleet mogelijk assortiment aan LED verlichting bij u aan te bieden. Dus we zitten niet stil als het gaat om nieuwe producten! Er zijn alweer een paar mooie nieuwe producten bijgekomen en er staan nog een paar mooie producten aan te komen. In dit blog laten we zien wat we weer voor moois voor u in petto hebben.

Lees meer
Geplaatst in GU10 LED Lampen LED strips LED verlichting door Admin User

Producten 1 - 10 van de 41

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Moment...

X

{{var product.name}}

is aan uw winkelwagen toegevoegd


Verder winkelen Nu afrekenen
Verder winkelen
Nu afrekenen