Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €19,95
Bezorging 7 dagen p.w.

U hebt niets in uw winkelwagen.

Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Blog

Wilt u nóg meer weten over LED verlichting? Lees meer in de blogs van LedLampenDirect. Hier vindt u meer informatie over onze producten, de aansluiting, inspiratie en het laatste nieuws. 
Veel leesplezier!

Nieuw design LedLampenDirect

LedLampenDirect in een eigentijds jasje

Een nieuwe uitstraling, een ander design. Waar de online wereld continue verandert, transformeert LedLampenDirect idem dito. Eigentijds en passend bij hetgeen LedLampenDirect beweegt: optimale service. Een nieuw jasje om deze service verder door te vertalen in de webshop. Hoe?

  • Door onze kennis en expertise nog grondiger over te brengen zodat u de beste keuze kunt maken voor uw situatie.
  • Middels het toegankelijke design kunt u alles nu nóg eenvoudiger vinden.
  • Via de nieuwe functionaliteiten helpt LedLampenDirect u om direct een passende LED oplossing te vinden. Lukt het niet? Dan heeft u direct een LED expert aan de telefoon.
  • Door durven te kiezen voor vernieuwing en trouw te blijven aan de service die u van ons gewend bent. Maar nu met een extra dimensie.

Waarom? Om u te helpen kiezen voor duurzame LED verlichting, minder energieverbruik en lagere verbruikslasten, daarmee een groenere en een betere wereld.

Lees meer

Halogeen in de ban

Handel halogeen vanaf 1 september verboden: nog meer reden om over te stappen op LED!
Neem snel afscheid van halogeen- en gloeilampen en stap over op LED verlichting voor thuis, op kantoor, in een werkplaats of winkel! In deze blog leggen we uit waarom halogeen- en gloeilampen verboden zijn en waarom de keuze voor LED de enige juiste is.

Lees meer

Blog Stap over op TL

Voordelen & Tips: alles over LED TL verlichting

Kantoren, magazijnen, bedrijfspanden en werkplaatsen zijn plekken waar je de welbekende TL buizen vaak terugziet. Plekken waar mensen intensief aan het werk zijn. En waar dus ook lang en vaak het licht aan blijft. Op deze locaties wordt veel energie verbruikt als het gaat om stroom, maar ook (juist) menselijke energie. Goed en duurzaam licht is hier dus zeer belangrijk! LED TL zorgt voor zowel duurzame als positieve energie op de werkvloer. Waarom? Lees snel verder!

Lees meer

Ontdek nu alles over LED breedstralers!

Het aanbod van LED buitenverlichting is tegenwoordig ontzettend groot. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, armaturen en toepasbaar voor allerlei functies. Denk bijvoorbeeld aan verlichting voor het uitlichten van specifieke plekken in de tuin, extra verlichting bij grote parkeerplekken of als beveiliging bij de oprit. Perfect voor al deze buitenfuncties is de LED breedstraler! In deze blog gaan wij dieper in op deze veelzijdige LED lichtbron.

Sfeer voor buiten

Helemaal van nu: het plaatsen van LED breedstralers bij grote bomen en struiken, bij fonteinen en in specifieke hoekjes van de tuin. De lampen zijn namelijk ideaal te gebruiken als accentverlichting. Het creëert prachtige diepte in de tuin. Men denkt vaak uitgebreid na over een lichtplan voor binnen, maar vergeet buiten. Zonde! Vooral als het weer het toelaat om tot in de avond te genieten van buiten. LED breedstralers zijn een echte toevoeging aan iedere soort tuin!

Lees meer
Sfeervol & functioneel: LED in de badkamer

Maak je badkamer compleet met LED verlichting!

LED verlichting is veelzijdig en geschikt voor elke ruimte, zo ook de badkamer! Een badkamer biedt ruimte voor ontspanning, maar is ook de plek om je snel klaar te maken voor de spiegel. Verschillende gebruikersfuncties, vereisen verschillende soorten LED verlichting om de badkamer compleet te maken. Maar welke soorten verlichting? Ontdek het nu!

Algemene verlichting

Deze verlichting zorgt ervoor dat de gehele ruimte wordt verlicht. Lampen die de gehele ruimte verlichten zijn bijvoorbeeld inbouwspots, plafondlampen en inbouwpanelen. Soms is het prettiger om de algemene verlichting te dimmen. Het wordt dan gebruikt als sfeerverlichting! Bijvoorbeeld als je lekker ontspannen in bad ligt, dan is het prettig als fel licht wordt gedimd.

Gerichte verlichting

Tijdens het tandenpoetsen, het aanbrengen van make-up en het scheren, is goede verlichting heel belangrijk. Gerichte verlichting zorgt er dus voor dat je een specifiek gedeelte van de ruimte extra belicht. Vaak is het een toevoeging aan de algemene verlichting. In de badkamer wordt deze verlichting voornamelijk toegepast

Lees meer

Alle verschillende fittingen op een rij

Fittingen, een welbekend begrip in de lampenindustrie. Én de eerste stap bij het uitzoeken van een lamp die past in het armatuur. Maar welke verschillende fittingen zijn er allemaal? En wat zeggen die cijfers en letters nu eigenlijk? In deze blog geven we een uitgebreide uitleg over alle fittingen uit het assortiment van LEDLampendirect.nl.

Lees meer

Moment...

Verder winkelen
Nu afrekenen