Producten 1 - 10 van de 38

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Sfeermakers: Kleurtemperaturen & hippe LED filament lampen

De LED filament lampen zijn helemaal van nu. Je ziet ze overal terug. In hippe panden met een industriële look of juist in horecagelegenheden die de LED lampen gebruiken om een gezellige sfeer te creëren. Maar natuurlijk ook in de woonkamer, boven de eettafel of in de keuken. Een lamp met veel mogelijkheden dus!

LEDLampendirect.nl biedt veel verschillende soorten en maten LED filament lampen. Maar welke LED filament lamp kun je het beste kiezen?

Kelvin waardes

Lees meer
Geplaatst in LED Lampen LED verlichting Overig door Sophie Bovend' Eert

LED panelen, een goede keus!

Bij kantoorruimtes en scholen denk je al snel aan TL verlichting. Toch zijn er meer mogelijkheden dan deze traditionele lamp. Want TL is praktisch, maar ook erg zichtbaar in het interieur. LED panelen zijn een mooi alternatief. Deze zijn namelijk niet alleen functioneel, ze hebben ook een mooie afwerking en zijn ultra plat waardoor ze weggewerkt kunnen worden in het plafond.

Lees meer
Geplaatst in LED verlichting door Carlijn Gerrits

Wat is CRI?

13-07-17 14:48

Alles over CRI

Bij LED lampen zie je vaak ook de kleurweergave of  CRI / RA vermeldt. Voor velen een onbekende waarde, maar zeker geen onbelangrijke. Wij leggen u graag uit wat CRI inhoud.

In een winkel komt het vaak voor dat mensen met kleding of accessoires naar buiten lopen om de kleur goed te kunnen zien. Dit is een goed voorbeeld van wat CRI inhoud. Het licht buiten heeft een CRI van 100, dit is het hoogst haalbare. In de winkel hangen in dit geval lampen met een lage CRI waarde, waardoor de kleuren niet overkomen zoals ze daadwerkelijk zijn.

Lees meer
Geplaatst in LED Lampen LED verlichting Overig door Jos Dekker

Wat is een LED lamp?

07-07-17 08:53

Wat je moet weten over een LED lamp

LED lampen zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten. De ontwikkeling van LED staat niet stil, waardoor er nu voor de meest gangbare fittingen al goede LED vervangers zijn. Veel gebruikt zijn de draaifittingen (E27 en E14), bajonetfittingen (GU10) en steekfittingen (GU5,3, G4 en GU4). Maar ook voor TL (T8), G9, R7s en GX53 zijn LED lampen verkrijgbaar. Toepassingen genoeg dus, maar wat is LED nu eigenlijk?

Lees meer
Geplaatst in LED Lampen door LEDLampendirect

Naos DimFlame

De YPHIX DimFlame lamp!

De lichtkleur van een LED lamp is al lang niet meer het “blauwe” licht wat vroeger nog wel eens te zien was. Toch horen we wel eens dat de lichtkleur nog wel wat warmer mag wanneer de lamp gedimd wordt. Dit horen we vooral wanneer er een dimbare halogeenlamp vervangen wordt. Wanneer u een halogeenlamp dimt, verkleurd hij naar een warmere kleur. Een LED lamp doet dit normaal gesproken niet, daarbij neemt alleen de lichtopbrengst af bij het dimmen.

Lees meer
Geplaatst in GU10 door LEDLampendirect

LED verlichting steeds populairder

zoekgedrag naar led lampen in Nederland

Deze wintermaanden staan in Nederland niet alleen in het teken van de feestdagen, kou en donker, maar het is ook de periode waarin lampen, en dan met name LED verlichting, massaal wordt aangeschaft. Sinds de LED lamp in 2007 in Nederland in opmars kwam, is deze trend onverminderd doorgezet.

Lees meer
Geplaatst in LED Lampen LED verlichting Overig door Admin User

Nieuwe LED lampen verkrijgbaar!

LEDlampendirect.nl streeft er naar om een zo compleet mogelijk assortiment aan LED verlichting bij u aan te bieden. Dus we zitten niet stil als het gaat om nieuwe producten! Er zijn alweer een paar mooie nieuwe producten bijgekomen en er staan nog een paar mooie producten aan te komen. In dit blog laten we zien wat we weer voor moois voor u in petto hebben.

Lees meer
Geplaatst in GU10 LED Lampen LED strips LED verlichting door Admin User

Voor iedere gelegenheid: LED strips

LED Strips kunnen op veel verschillende manieren worden toegepast. Ze zijn zeer geschikt voor gebruik als sfeerverlichting. Vaak worden LED Strips in combinatie met een profiel gebruikt voor een mooie afwerking. LED Strips kunnen op verschillende manieren gebruikt worden in een woning, maar ook in bijvoorbeeld een restaurant of winkel. In dit artikel geven we een aantal voorbeelden van de inzet van LED Strips.

Lees meer
Geplaatst in LED strips LED verlichting door Admin User

Waarom kiezen voor LED?

Vrijwel de gehele verlichtingsbranche is gek op één soort verlichting: LED. Alhoewel verlichtingsexperts vertrouwd zijn met de voordelen van LED verlichting zullen veel consumenten zich afvragen waarom deze nieuwe verlichtingstechnologie zo populair is. Daarom volgen hier drie redenen waarom LED de toekomst van verlichting is.

Lees meer
Geplaatst in LED Lampen LED verlichting Overig door Admin User

LED voor uw winkel!

Een aantrekkelijke en interessante etalage is een van de gemakkelijkste en meest effectieve manieren om klanten naar uw winkel toe te trekken. Wellicht kent u het beroemde Choccywoccydoodah van het programma op TLC. Zij weten hoe belangrijk een goede etalage is en hoe belangrijk de juiste belichting daarbij is.

Wist u dat het gebruik van sterke, heldere LED verlichting kan helpen? Producten zien er helderder en kleurrijker uit door gebruik van de juiste LED verlichting.

Lees meer
Geplaatst in LED Lampen LED verlichting door Admin User

Producten 1 - 10 van de 38

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Moment...

X

{{var product.name}}

is aan uw winkelwagen toegevoegd


Verder winkelen Nu afrekenen
Verder winkelen
Nu afrekenen