Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Bezorging 7 dagen p.w.
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Over ons

Klantenservice menu

Meer over LedLampenDirect

Ledlampendirect is een van de grootste spelers op het gebied van LED verlichting in Nederland. Onze organisatie bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. Sinds 2018 is ons hoofdkantoor gevestigd in Nijmegen waar we met een team u graag adviseren in de keuze voor de juist LED verlichting.

Kwaliteit en professionaliteit vinden we belangrijk. Al onze producten worden zorgvuldig samengesteld met unieke componenten en uitgebreid getest in ons eigen testlab. Zo kunnen we de kwaliteit van ons merk YPHIX garanderen en u de juiste service en informatie bieden. Direct goed licht dus. Lees meer over LedlampenDirect

Visie

Met LED kunt u flink besparen op uw energierekening maar het aansluiten van LED verlichting of de keuze voor de juiste lichtbron is niet altijd makkelijk. Daarom verkopen we niet alleen LED verlichting maar besteden we veel tijd en energie in kennis. Wij bieden niet zomaar lampen maar een lichtoplossing. Verlichting om in te wonen, te werken, te leven. Want in het juiste licht is alles mooier, beter.

YPHIX

Verlichting kan zo veel meer betekenen dan gewoon licht. Met licht kun je spelen, met licht kun je creëren. Licht doet wat met je. Ons YPHIX assortiment is zo samengesteld dat we voor elke situatie een oplossing hebben, voor ieder moment van de dag. Onze lichtbronnen en armaturen zijn zorgvuldig geselecteerd en dragen bij aan een beleving. Of u nou op zoek bent naar sfeer in uw woonkamer, prettig licht om in te werken of accentverlichting, dan heeft YPHIX de juiste verlichting voor u op voorraad. Weet u niet welke lamp geschikt is of werkt u met een lichtplan? Onze LED specialisten staan u graag te woord. Want in het juiste licht is nou eenmaal alles mooier.

Maak kennis met ons team

afbeelding