Bij kantoorruimtes en scholen denk je al snel aan TL verlichting. Toch zijn er meer mogelijkheden dan deze traditionele lamp. Want TL is praktisch, maar ook erg zichtbaar in het interieur. LED panelen zijn een mooi alternatief. Deze zijn namelijk niet alleen functioneel, ze hebben ook een mooie afwerking en zijn ultra plat waardoor ze weggewerkt kunnen worden in het plafond.

YPHIX LED panelen

YPHIX LED panelen zijn zeer geschikt voor een werk- en woonomgeving. Ze hebben een hoge lichtopbrengst én verbeteren het stemming- en energieniveau in de ruimte. Hoe dit kan? Een verouderde lamp in een kantoor of klaslokaal flikkert, soms is dit niet eens met het menselijk oog waar te nemen. Dit kan leiden tot vermoeidheid en zelfs hoofdpijn! Bij YPHIX LED panelen is dit niet het geval. Hierdoor profiteer je van goed licht en krijgt je concentratie een boost.

LEDLampendirect.nl biedt keus uit verschillende soorten panelen. Vierkant (60x60 cm) en rechthoekig (120x30cm). Beide zijn verkrijgbaar in verschillende modellen in twee lichtkleuren: warm wit (3000K) en wit (4000K). Ook biedt het assortiment ronde LED inbouw panelen in twee lichtkleuren (2900K en 4000K).

Monteren, een koud kunstje

De YPHIX LED panelen hebben de maat van een standaard plafondplaat en zijn dus één-op-één vervangbaar met een plaat uit een systeemplafond. Haal een plaat of TL-bak uit het systeemplafond en plaats het LED paneel direct op dezelfde plek. Heel eenvoudig! Heb je geen systeemplafond, maar wil je toch LED panelen toepassen? Geen probleem. LedLampenDirect heeft twee soorten ophangsystemen: een opbouwframe en een ophangset met staalkabels. Een LED paneel is dus toepasbaar in iedere omgeving. De LED panelen worden standaard geleverd met een driver en netsnoer met stekker. Plug & play! 

Vragen over LED of LED panelen? Neem contact op met onze LED specialisten!

Elke ma-do tussen 08:00u en 21:00u en vrij tussen 8.30u en 17.00u is de klantenservice bereikbaar via:
Telefoon:  088 - 0100 400
E-mail: [email protected]
Liever chatten met een van onze medewerkers? Ga naar: https://www.ledlampendirect.nl/