Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Bezorging 7 dagen p.w.
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Inbouwspot hoogte 40 mm

Een lage inbouwdiepte van 40mm en dan toch een LED inbouwspot in uw plafond? Dat kan! YPHIX biedt een groot assortiment aan ondiepe inbouwspots. Tevens zijn deze inbouw plafond spots voorzien van een IP65 codering, wat de spots geschikt maken voor buiten en in de badkamer. Naast een maximale inbouwhoogte van 40mm heeft YPHIX ook LED inbouwspots voor maximaal 20mm en 50mm. Naast de maximale inbouwhoogte heeft u ook de keuze uit verschillende lichtsterktes, kleuren en modellen.

De buitenspots en badkamerspots worden gevoed door een YPHIX LED driver. Deze driver is noodzakelijk om de spots 40mm aan te kunnen sluiten. Het aansluiten van de kleine LED spots gaat heel eenvoudig door het Plug & Play systeem. De connectoren schuift u in elkaar en u heeft direct goed licht. Op ieder moment van de dag de LED sfeerverlichting aan kunnen passen? Met de YPHIX LED muurdimmer dimt u de inbouwspots tot nagenoeg 0 terug, zonder flikkeringen! Wilt u de 40 mm inbouwspots dimmen met een afstandsbediening? Neem dan een niet dimbare transformator en de DRF-T10 dimmer.

Een hoge kwaliteit gatenzaag zorgt voor een perfect gat en goede montage van de inbouwspots 40mm. De YPHIX gatenzagen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en geschikt voor onder andere hout, spaanplaat, ijzer, kunststof en gipsplaten. Tip: vergeet niet om een adapter bij de bestellen. Zo heeft u alles in huis en kunt u direct aan de slag. Meet eerst de schachtdiameter van uw boormachine op en plaats de juiste adapter in uw winkelwagen. Heeft u vragen over onze LED inbouwspots 40mm? Onze LED experts helpen u graag via de live chat, telefoon of mail.

5 resultaten
Filter op icon-filter
Sorteer op
5 resultaten
Filter op icon-filter
Sorteer op
.