Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €19,95
Bezorging 7 dagen p.w.

U hebt niets in uw winkelwagen.

Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED Dimmers

Dimbare lampen kunnen met de juiste dimmer mooi gedimd worden. Welke dimmer u nodig heeft voor het dimmen van uw lampen is afhankelijk van het type lamp. De driver in de LED lamp is bepalend welke dimmer de meest geschikte keuze is. Voor alle dimbare YPHIX LED lampen vindt u op onze website de geadviseerde LED dimmer 230V. De aanbevolen dimmer staat in de omschrijving van de lamp en rechts bij de verwante producten vermeld. 

Kenmerken van de LED dimmer 230V:

  • Keuze uit fase aan- en afsnijding.
  • Beveiligd tegen overspanning en kortsluiting.
  • Geschikt voor wisselschakeling (in combinatie met een schakelaar)
  • Af te stellen met de geïntegreerde potmeter
  • Standaard maat (de meeste afdekramen van bekende A-merken passen op de dimmer)
  • Twee jaar garantie
Wanneer u uw LED dimmer 230V bestelt en betaalt op werkdagen vóór 23:59 uur, verzenden we uw order nog dezelfde dag. Bestellingen vanaf €19,95 sturen we gratis naar u op!


14 resultaten
Filter op icon-filter
Sorteer op
14 resultaten
Filter op icon-filter
Sorteer op

LED Dimmer met standaard 2 jaar garantie

In de begintijden van de LED verlichting was het nog erg moeilijk om een LED lamp te dimmen. Met de moderne LED lampen is dit echter geen probleem. Check de minimale belasting van uw huidige halogeen dimmer, om na te gaan of deze ook geschikt is voor LED verlichting.

LED dimmers zijn verkrijgbaar voor zowel, 12 volt, 24 volt als 230 volt LED lampen. Bij 12 en 24 volt LED dimmers zal er uiteraard ook gebruik moeten worden gemaakt van een geschikte voeding.

Het dimmen kan net als vroeger met een druk/draai inbouwdimmer worden gedaan. Hiermee kunt u de lampen tot wel 90% dimmen. Maar onze moderne LED dimmers kunnen ook met een afstandsbediening worden aangestuurd (100% dimbereik!) . Zo kunt u met één afstandsbediening ook nog eens verschillende lichtgroepen tegelijkertijd of los van elkaar dimmen.

Op onze LED dimmers krijgt u standaard twee jaar garantie. Als u uw LED dimmer snel in huis wilt hebben, bestel deze dan op werkdagen vóór 23:59 uur. Dan zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag gratis (vanaf € 19,95) naar u wordt verzonden.

Moment...

Verder winkelen
Nu afrekenen