Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Dimbare LED spots

Bij LedLampenDirect vindt u een groot assortiment dimbare LED spots van het merk YPHIX. Door te dimmen kunt u de sfeer en lichtsterkte geheel naar wens regelen. Zo bepaalt u de ambiance voor uw ruimte, op ieder moment van de dag!

Dimbare LED spots zijn verkrijgbaar in verschillende fittingen zoals GU10 en E27 (230V), GU5.3 en GU4 (12V) en armaturen inclusief LED spots. Een hoge kwaliteit wordt gewaarborgd door de beste LED drivers en chips waarmee de YPHIX lampen zijn uitgerust.

Checklist bij het kiezen van een dimbare spot met LED (gebruik hiervoor de filter aan de linkerzijde):

  • Het Wattage. Kies het gewenste Wattage dat u wilt vervangen. 
  • De juiste lichtkleur. Hier geldt: hoe hoger de Kelvinwaarde (K), hoe kouder de witte lichtkleur. 
  • De lichthoek. Kiest u voor een smalle lichthoek om objecten uit te lichten of een brede waardoor het licht meer wordt verspreidt. (105°-120°)? 
  • De IP waarde van het spotje: IP20 kunt u toepassen in droge ruimtes, IP54 en hoger kunnen ook worden toegepast in vochtige ruimtes.

Onze LED experts testen alle YPHIX LED spots met de YPHIX dimmers in het speciale LedLampenDirect TesTLab, zo ontstaat het beste dimadvies. Dit advies vindt u in de productomschrijving van het door u gekozen dimbare LED spotje. De dimmer kunt u direct shoppen via de 'verwante producten', weergegeven aan de rechterzijde van de productpagina.

Door de lange levensduur zijn de LED spotjes die u kunt dimmen niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U heeft de aanschaf van de dimbare LED spot namelijk binnen zeer korte tijd terugverdiend door het lage energieverbruik van de YPHIX LED spots. Daarnaast bespaart u met dimmen nóg meer, u gebruikt namelijk niet de volle lichtsterkte van de spot.

U kunt kiezen voor LED spots in combinatie met inbouwspots naar wens. Heeft u een beperkte inbouwhoogte? Dan zijn LED inbouwspots de oplossing, in deze armaturen is de LED spot reeds geïntegreerd.

Heeft u vragen over LED spots die u kunt dimmen of benieuwd naar het dimadvies dat wij geven? Neem contact op met onze LED experts! Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur via telefoonnummer +31 (0) 88 – 0100 400, maar u kunt ook live met ons chatten via de website. Daarnaast kunt u altijd een e-mail sturen naar [email protected]

77 results
Filter op icon-filter
77 results
Filter op icon-filter
.