30 dagen
Bedenktijd
 
Beste kwaliteit
& 2-5 jaar garantie
 
voor 23:59 uur besteld
Zelfde werkdag verzonden*
 
Gratis verzending
vanaf € 19,95, NL & BE
 
Alles op
voorraad
 

LED Strip Profielen

LED Profielen

De perfecte oplossing voor het afwerken van uw LED strips zijn onze LED strip profielen. Naast de mooie afwerking zorgt het geanodiseerde aluminium LED profiel voor een uitstekende warmteafgifte, waardoor de levensduur van de LED strip aanzienlijk verlengd wordt! LEDLampendirect biedt verschillende modellen, dus voor iedere situatie een geschikt type profiel. Ieder profiel is leverbaar met afdekkap: transparant, diffuus of melkwit. De afdekkap beschermt de LED’s tegen stof en stoten en biedt de mogelijkheid om rechtstreeks oogcontact met de LED’s te voorkomen. Bel, mail of chat met ons voor advies op maat!

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf  €19,95.

Producten (35)

   

LED strip profielen verlengen de levensduur van een LED strip

Met LED strips kunt u een prachtige sfeer creëren in huis, maar ook op kantoor, in een winkel of restaurant. Uiteraard wilt u dat alles netjes is afgewerkt. Belangrijker nog dan een nette afwerking van uw strips, zorgen onze geanodiseerd LED strip profielen voor een optimale warmteafgifte van uw LED strip. Het gebruik van een aluminium profiel staat garant voor een lange levensduur van uw LED strip!

Alle type profielen zijn verkrijgbaar in aluminium en wit (RAL 9010), geschikt voor op- of inbouw. Ook zijn er LED profielen met een hoek van 45 graden verkrijgbaar, dus voor iedere situatie een geschikt profiel. Voor bescherming van de LED’s zijn voor alle type profielen afdekkappen verkrijgbaar in transparant, diffuus en melkwit. Hiermee kunt u alles strak, stof- en stootvrij afwerken.

Al onze LED profielen worden geleverd in stukken van 2 keer 2,5 meter. Een LED strip profiel is makkelijk in meerdere stukken te zagen of in te korten zodat u altijd de perfecte lengte heeft.

Bestelt u uw LED profiel op een werkdag vóór 23:59 uur? Dan zorgen wij ervoor dat deze nog dezelfde dag wordt verzonden. Daarnaast heeft u 30 dagen recht van retour en heeft u uiteraard ook op onze LED strip profielen twee jaar garantie!

Moment...

X

{{var product.name}}

is aan uw winkelwagen toegevoegd


Verder winkelen Nu afrekenen