Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

RGBW LED Strips 24V

Zoekt u een LED strip waarbij u naast alle kleuren ook een mooie warm witte lichtkleur in kunt stellen? Koop dan de RGBW LED strip bij de nummer 1 LED shop! Naast de 30 RGB kleuren LED’s is deze strip ook voorzien van 30 extra warm witte LED’s (2700K) per meter.

In combinatie met een RGBW controller zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt de RGBW LED strip instellen in oneindig veel kleuren, programma’s laten doorlopen, dimmen of een mooie warm witte lichtlijn creëren. Voor droge ruimtes gebruikt u de IP20 RGBW strip. Met de waterdichte IP68 RGBW strip heeft u al deze mogelijkheden ook in de badkamer of buiten. Deze waterdichte strip kan de finishing touch zijn onder uw veranda, maar denk ook eens aan de mogelijkheden in uw vijver, langs uw tuinpad of zelfs in of onder uw boot!

Orders vanaf €49,95 verzenden we gratis in Nederland en België. Bestelt u vóór 23:59 uur, dan wordt uw RGBW LED strip de volgende dag bezorgd.

Topkwaliteit YPHIX RGBW LED Strip bij LedLampenDirect

Bij LedLampenDirect bent u aan het juiste adres voor al uw LED Strips. De LED strips van het merk YPHIX worden gemaakt met enkel A-kwaliteit onderdelen. Zo zijn de RGBW LED strips voorzien van een dubbele flexibele printplaat (koperdikte 2Oz), en een hoofddraad van 99,9% puur gouddraad. Dit zorgt voor een optimale geleiding en warmteafvoer. Verder worden er alleen hoge kwaliteit Taiwanese LED’s gebruikt. Hierbij wordt gewaarborgd dat er geen kleurafwijkingen zijn tussen de verschillende leveringen RGBW LED strips.

Voeding

De RGBW LED strip sluit u aan op een 24 Volt DC transformator. De juiste transformator selecteert u door het aantal meters te vermenigvuldigen met het verbruik per meter (bij de RGBW LED strip is dat 14,4 Watt per meter). Belast de transformator niet met meer dan 80% van zijn maximale vermogen, om overbelasting te voorkomen.

Controller

Om alle mogelijkheden van de RGBW LED strip volledig te benutten heeft u een RGBW controller nodig. U bedient uw controller met een afstandsbediening of de draadloze wandbediening. U kunt met één afstandsbediening meerdere controllers bedienen. Ook kunt u verschillende controllers individueel bedienen. Bij de controller CRF-T24 kunt u tót vier verschillende groepen aansturen. Gebruikt u de LLD 10Z controller, dan kunt u zelfs tien verschillende groepen bedienen met één afstandsbediening. Doorwerking via een radiografisch signaal (RF) is de reikwijdte van de afstandsbediening maximaal 25 meter.

Profielen

De mooiste afwerking bereikt u door gebruik te maken van een LED strip profiel met afdekkap. Plaatsing van uw RGBW LED strip in een aluminium profiel garandeert ook een optimale warmteafvoer. Een goede warmteafvoer is belangrijk voor een optimale levensduur van uw RGBW LED strip. Met een afdekkap maakt u het geheel helemaal af. Let wel op dat de maten van de waterdichte RGBW LED strip afwijken van de overige strips. Bij de verwante producten vindt u de geschikte profielen voor deze LED strip.

Uiteraard begrijpen we dat u niet dagelijks een RGBW LED strip aansluit en u wellicht nog meer vragen heeft. Dat is geen enkel probleem. Ons team van LED specialisten heeft alle benodigde kennis in huis om u verder te helpen. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Wij zijn op werkdagen van 08:00 – 20:00 uur bereikbaar via onze live chat en telefonisch op +31 (0)317-820205. Ook kunt u ons voor meer info mailen. Ons mailadres is [email protected]