Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED TL buizen 60 CM

Vervang uw traditionele TL buis 60 cm door een LED variant en bespaar enorm op uw energiekosten. Verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren, wit (4000K) en warm wit (3000K). YPHIX LED TL verlichting bestaat uit 3 typen productlijnen. Zo is er voor iedere ruimte een passende LED oplossing. De LED TL buizen zijn doorgaans eenvoudig te plaatsen in een traditioneel TL armatuur, soms vergt het een kleine aanpassing. Om u te helpen een goede keuze te kunnen maken, de verschillende typen LED buizen op een rij:

  • Pro
   U heeft 5 jaar garantie op de Pro-lijn. De buizen hebben maar liefst ≥ 50.000 branduren en een extra hoge lichtopbrengst. De achterzijde van de buis is volledig van aluminium waardoor de lichthoek 160° is. Daarnaast is de fitting draaibaar. Ook zijn de CRI (CRI ≥85) & Powerfactor (>0.95) zeer hoog!

  • Expert
   Voor deze LED TL buizen geldt een garantie van 5 jaar. De LED lamp heeft een verwachte levensduur van meer dan 50.000 branduren en heeft een zeer hoge lichtopbrengst. Ook deze lamp heeft een lichthoek van 200° door de aluminium achterzijde. De lichtbron heeft een draaibare fitting, een hoge CRI (80) en Powerfactor (>0,9).

  • 10-Pack Profit
   Deze voordeelverpakking bestaat uit 10 TL buizen. De garantieperiode is 3 jaar en de levensduur bedraagt gemiddeld 25.000 branduren. De lichtbronnen hebben een volledig glazen behuizing en de lichthoek is hierdoor 320°. De fitting is vast (niet draaibaar) en de CRI en Powerfactor bedragen 80 & >90.

Een alternatief voor de LED TL buizen, zijn de YPHIX LED panelen. Één-op-één vervangbaar met een vierkant uit een systeemplafond! Heeft u nog vragen of heeft u extra advies nodig over LED TL verlichting. Neem dan contact op met een LED expert van LedLampenDirect!

14 results
Filter op icon-filter
14 results
Filter op icon-filter
.