Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

LED TL Buis 6500K Daglicht Wit

Daglicht TL-buizen in uw kantoor, werkplaats, school, keuken of andere situatie? Vervang deze dan snel door TL daglicht wit 6500K varianten van YPHIX! U bespaart veel energie zonder concessies te doen op lichtopbrengst en kwaliteit. Een goede deal dus. TL buizen zijn ook erg gemakkelijk te installeren. U haalt de oude TL eruit, plaatst de nieuwe en vervangt de starter. Heeft u een dubbel armatuur of een armatuur zonder starter, haal dan altijd de ballast (VSA) eruit en sluit de LED TL daglicht wit 6500K rechtstreeks aan. In ons brede assortiment vindt u verschillende type TL buizen, zoals Pro en Expert en Profit. Deze verschillen van elkaar in bijvoorbeeld lichtopbrengst en garantietermijn. Voor een extra hoge lichtopbrengst en lange garantie kiest u voor de Expert variant.

Wilt u het helemaal anders gaan doen? LED panelen zijn een goede vervanger voor TL buizen. Deze panelen kunt u in een systeemplafond leggen, ophangen of plaatsen in een opbouwframe. Daarnaast zijn de Pro en Excellent varianten dimbaar met een 1-10V muurdimmer. Voor extra verlichting kunt u ook kiezen voor daglicht witte LED strips 24V. Deze geven meer dan 1000 Lumen per meter, perfect als werklicht. Heeft u niet altijd de maximale lichtsterkte nodig? De LED strips zijn te dimmen met een muurdimmer of afstandsbediening.

Bij LedLampenDirect koopt u de beste TL daglicht wit 6500K producten. Heeft u vragen over de installatie van een TL daglicht wit buis? Neem contact op met onze LED specialisten, we helpen u graag via de live chat, telefoon of via mail.

6 results
Filter op icon-filter
6 results
Filter op icon-filter
.