Garantie 2-5 jaar
Voor 23.59u besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €49,95
Op rekening betalen mogelijk
Voor 23:59 besteld, morgen in huis.SMART home verlichting

Op zoek naar slimme verlichting voor een goede prijs? In ons assortiment vindt u Zigbee producten en slimme LED verlichting van tint®. Te bedienen met enkel een tint® afstandsbediening (geen internettoegang nodig), of als onderdeel van uw slimme thuisnetwerk via een app zoals Philips Hue, Ikea Tradfri en via spraak zoals Google Home en Amazon Alexa. tint® is simpel en slim, en daarom toekomstbestendig.

Niet alleen vindt u SMART LED lampen in ons assortiment, maar ook diverse producten om uw huidige LED lampen SMART te kunnen maken. Bijvoorbeeld de Zigbee 230V dimmer of voor LED strips de Zigbee LED strip dimmer. Ideaal want zo hoeft u niet speciale SMART verlichting aan te schaffen. De Zigbee dimmers zijn moeiteloos te koppelen aan een SMART home app als die van Philips Hue of Ikea Tradfri. Combineer het met een Zigbee wandbediening, om ook zonder elke keer de app erbij te pakken de verlichting te kunnen dimmen. Heeft u LED panelen en wilt u deze ook kunnen bedienen met uw SMART home app? Kies dan de Zigbee driver bij de LED panelen. Erg handig! 

Een veilig gevoel in huis is altijd belangrijk. Installeer daarom onze IP bewakingscamera's. Deze zijn via een gratis app te bedienen en uit te lezen. U kunt dus overal en altijd uw huis of bedrijfspand in de gaten houden. De verschillende WIFI bewakingscamera's zijn gemakkelijk te installeren en maken een draadloze verbinding met uw netwerk. Een bewakingscamera met sirene? Kies dan de lampcam met ingebouwde sirene, LED lamp en bewegingsdetector. 

Altijd het juiste licht

tint® biedt een verzameling producten voor slimme verlichting, voor iedere ruimte in huis. Altijd het juiste licht met 16 miljoen kleuren, extra warm wit licht om te ontspannen, koel werklicht of feestverlichting - met tint® stemt u iedere keer het licht af op uw persoonlijke behoeften en activiteiten. Met één druk op de knop kunt u eenvoudig kiezen tussen verschillende lichtkleuren of vooraf ingestelde lichtscènes. tint® lampen kunnen individueel worden geselecteerd op basis van uw wensen of worden gegroepeerd. U kunt bijvoorbeeld de hele verlichting in de woonkamer met slechts één klik dimmen.
Leg eenvoudig een geheel nieuw slim verlichtingssysteem aan, of vul uw bestaande slimme systeem aan met tint® slimme LED lampen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De 4 voordelen van slimme verlichting:

 1. De juiste kleur licht en sfeer, op het juiste moment en de juiste plek
 2. Simpele bediening, waar u wilt
 3. Een veiliger huis door het bedienen van uw lampen via een app, ook op afstand
 4. Oneindige mogelijkheden door koppeling met uw smart home systeem

Met de bedieningsmogelijkheden van tint® kunt u eenvoudig een geheel nieuw, slim verlichtingssysteem aanleggen. Of uw bestaande verlichtingssysteem aanvullen met kwalitatieve, mooie tint® LED lampen.

 • tint® afstandsbediening:
  hiermee kunt u alle mogelijkheden van tint® benutten, inclusief dimmen, groeperen en de 6 voorgeprogrammeerde tint® scènes
 • Smart home App
  (zoals Philips Hue): Heeft u een Zigbee 3.0 hub? Dan kunnen de tint® lampen gekoppeld worden in uw slimme thuissysteem en zo heeft u naast de basisfuncties als bedienen, dimmen en kleuren kiezen ook de beschikking over bediening op afstand (on-the-go), de timer functie en vele andere mogelijkheden
 • Voice control
  (zoals Google Home of Amazon Alexa): stembesturing is mogelijk (in combinatie met een Zigbee 3.0 hub), u kunt de tint® lampen rechtstreeks met bijvoorbeeld Google Home Show bedienen

En natuurlijk is ook het in- en uitschakelen via de bestaande lichtschakelaar mogelijk.

Bent u op zoek naar een mooi design armatuur voor uw tint® LED lampen? Kijk dan bij onze binnenverlichting. Wilt u uw verlichting inbouwen? Dan zijn inbouwspots een perfecte oplossing voor uw situatie.

Voor advies over alle LED lampen kunt u bellen met een van onze LED specialisten op +31 (0) 88 - 0100 400 of live chatten. Uiteraard kunt u altijd een e-mail sturen naar [email protected]

Smart LED verlichting

Zigbee dimmers & drivers

Zigbee bediening

Blaupunkt Beveiligingscamera's 

Slimme tint®LED verlichting

Een slimme tint®LED lamp vervangt een traditionele E27, GU10 of E14 lamp in uw bestaande of nieuwe armatuur. Net zo energiezuinig als gewoon LED, en met veel meer toepassingen.
Slimme tint® LED verlichting is makkelijk te bedienen met een afstandsbediening of smart home app. Met deze slimme verlichting stemt u simpel en snel de verlichting af op uw omgeving, wensen of stemming.

tint met afstandsbediening, makkelijker wordt het niet
Geen internettoegang benodigd en geen gecompliceerde installatie. Met de tint® afstandsbediening kunt u de gewenste lichtkleur selecteren met een simpele druk op de knop, kiezen voor voorgeprogrammeerde lichtscènes of het licht dimmen, voor individuele lampen of eerder gedefinieerde groepen - dat is eenvoudig!

tint® lampen en lichten kunnen worden gegroepeerd volgens uw wensen en dus als eenheid worden bestuurd. U kunt bijvoorbeeld de hele verlichting in een deel van de woonkamer met slechts één klik dimmen, terwijl u de werkplek in uw woonkamer juist feller belicht. Een draadloos, slim verlichtingssyteem waar geen elektricien of boor aan te pas hoeft te komen.

6 voorgeprogrammeerde tint® scènes:

 • Werklicht: 100% neutraal, helder licht
 • Zonsondergang: Start als warm wit licht (50%) en dimt dan verder na 15 minuten. Na nog eens 10 minuten , gaat het licht uit
 • Party: een constant veranderend volgorde van kleuren
 • Nachtlicht: warm wit licht gedimd naar 5%
 • Kampvuur: simuleert een kampvuur in warme kleurtonen, verandert steeds tussen oranje, rood en wit
 • Romantisch: een constant cyclus van de kleuren rood, roze en paars

tint® is smart home klaar

Alle tint® lampen kunnen eenvoudig worden gekoppeld in smart home systemen en apps. De voorwaarde is dat ze net als tint®gebaseerd zijn op de veilige, internationaal erkende standaard Zigbee 3.0 - dat is toekomstbestendig! Gebruikt u al een ander lichtregelsysteem of app? Geen probleem, omdat alle tint® producten te koppelen zijn met Philips Hue, Google Home en andere lichtregelsystemen met Zigbee 3.0 hub. Gekoppeld in slimme huissystemen biedt tint® vele andere functies, zoals besturing onderweg of de timerfunctie die de lichten automatisch op het gewenste tijdstip aan en uit zet. tint® lampen kunt u met uw stem bedienen, bijvoorbeeld via Google Home. Of u het licht nu met uw stem wilt inschakelen, dimmen of kleuren, vraag Google Home als er op het moment geen hand vrij is voor bediening met de app.

tint®. Zo simpel, zo slim
Stand alone draadloos, slim verlichtingssysteem met tint® afstandsbediening:

 • Plug and play installatie, makkelijker kan niet
 • Bedienen, dimmen, wittonen en kleurtonen kiezen
 • Tot 50 lampen en 4 groepen (3 aparte groepen + 1 groep met alle groepen samen) op 1 afstandsbediening
 • 6 voorgeprogrammeerde scènes, of individueel stemmingslicht

Gekoppeld in een nieuwe of bestaande smart home omgeving, bediening via app of stem

 • Bedienen, dimmen, wittonen en kleurtonen kiezen via app of stem
 • Op afstand bedienbaar, timer functie en vele andere toepassingen
 • Werkt met bijna alle bestaande systemen
 • Werkt ook in combinatie met andere lampen (zoals Philips Hue)

Of u nu kiest voor afstandsbediening of bediening via een app of stem, tint® is altijd draadloos. U heeft dus geen nieuwe aansluitingen, en dus ook geen elektricien nodig.

Advies

Het is niet altijd even eenvoudig om de juiste LED lamp voor uw specifieke situatie te kiezen. Kunt u hulp gebruiken bij uw keuze, of wilt u vrijblijvend advies, neem dan per telefoon, mail of chat contact op met één van onze vele LED specialisten! Of ontdek alle tint® mogelijkheden via onze veelgestelde vragen pagina.